Válasz a támadásokra (frissítve)

A A A
Széles Gábor tulajdonos és Stefka István főszerkesztő levele az olvasókhoz

Nyilatkozat

Tisztelt Olvasóink!

 

Kedd délelőtt óta lankadatlan erővel folyik a balliberális erők lejárató, rágalmakkal teletűzdelt kampánya lapunk ellen. Nem először. Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök egyszer már karanténbe akarta zárni a Magyar Hírlapot. Akkor, 2009 februárjában a sajtó- és szólásszabadságért, a Magyar Hírlap létéért hatalmas tömeg tüntetett a Kossuth téren, ami méltó válasz volt a kormányzati önkénnyel szemben. Most ismét az ellen az országos napilap ellen szervezkednek, amely immár több mint hat éve a demokrácia, a szabadság, a függetlenség mellett tette le voksát. 

Ezúttal nem Bayer Zsolt írása a lényeg. A fővárosban és a magyar vidék egy részén olyan állapotok alakultak ki, amelyek megkeserítik az emberek mindennapjait. A balliberális országrontás eredményeként még mindig gyilkosok, bestiálisan kegyetlen bűnözők garázdálkodnak sok helyütt, de a liberális elit elfedné a bajokat. Bűnpártolás ez a javából, ami sokkal gyalázatosabb eljárás, mint maga az eredeti bűn. Egyes ellenzéki erők és a megvezetett emberek az ország valódi bajaiként az antiszemitizmust és a rasszizmust jelölik meg úgy, hogy közben megkötik azoknak a hatóságoknak a kezét, akik milliók biztonságáért felelnének. Vallottuk és valljuk, hogy az antiszemitizmus és rasszizmus csak gyűlöletkeltésre és a társadalmon belüli feszültségkeltésre alkalmas. Ebből nem kérünk. 

Rendületlenül hiszünk abban a jogunkban, hogy a hazánkban senki nem védelmezhet gyilkosokat, csak azért mert az ő élettől gondosan elszeparált köreikben aggályos a nevén nevezésük.

A gyilkosok számára nincs bocsánat. A védelmezőiknek még kevésbé. A Magyar Hírlap nemcsak visszautasítja a posztkommunisták legújabb boszorkányüldözését, de felhívja olvasóit, támogatóit, hogy álljanak ki főmunkatársunkért, lapunkért és a munkáját végző nemzeti kormányért. 

 

 

Széles Gábor tulajdonos

Stefka István főszerkesztő
 

Hyde Park - Szóljon Ön is hozzá! - Regisztráció
Kérjük, csak a témához szóljanak hozzá és tartózkodjanak a becsmérlő, trágár szövegektől.
Cikkeink kommentálásához regisztráció szükséges.
Eddigi hozzászólások száma: 337

Hozzászólások:

Csak ismételni tudom néhai nagymamám mondatát: "Unokám! Akire azt mondják, hogy VESZETT, annak MEG KELL VESZNI!"
Ha most épp Bayer Zsoltot nézték ki maguknak a másik térfélről, akkor őbele fognak belekötni. Legközelebb másba...
Mellesleg: a HVG már bocsánatot kért Semjén Zsolttól? NEM! Nem is fog! Pedig lenne miért.

Miért is kéne bocsánatot kérniük,mert lebuktatták mint sicc palkót?

Bayer Zsolt a "szánkból vette ki a szót", csak kulturáltabban fogalmazva írta le mint ahogy mi tennénk. Ha össze akarnak számolni bennünket megtehetik, bár ez az a szám, aminek a töredék merik elhíresztelni külföldön.

És egy indexes fórumhozzászólás egy mai, ugyanerről a témáról szóló hírre: "Megszaporodtak a betörések,lopások, erőszakos cselekedetek. A múlt héten egy idős férfi házába akartak betörni a Szemere úton, aki felébredt a recsegő ropogó bejárati ajtóra és egy kis lapátot kapott fel a kályha mellől,hogy megvédje magát. De a más kultúrkörből érkező hívatlan látogatók vascsövekkel verték eszméletlenre!!! Ma reggelre két idős testvért, két férfit támadtak meg otthonukban, egyikőjük szörnyethalt, az öccsnek még volt annyi ereje,hogy a szomszédba meneküljön és segítséget kérjen!"

Ez mind nagyon szörnyű, de Bayer Zsolt mégis minimum nagyon hülye. Úgy is meg lehetett volna fogalmazni a dühét, hogy abba semmilyen módon nem lehetett volna belekötni. Bayer ezzel a cikkével LENULLÁZTA az egész Békemenetet, beleértve több százezer ember erőfeszítését és még saját erőfeszítését is. Andreas Breijvik norvég tömeggyilkos, aki 70 embert lövött le, Bayer szerint ugyan mi??????????????

A "békemenet" önmagát nullázta le azzal amiért, - és főleg azzal, AKIKKEL vánszorogtak békaügetésben!

Te viszont egy gyilkos, szélsőjobboldali rasszista ÁVHs terrorista vagy.

Kár, hogy a FIFA betiltó ítélete Bayer cikke után jelent meg. Ha valaki végiggondolja azt a történetet is, akkor világossá válik, hogy aki hagyja magát provokálni, azt kicsinálják. A FIFA döntése pedig intő jel arra, hogy Bayer ezen cikke lehet a Fidesz választási vereségének az előidézője, mintegy a lavina elindítója. Hiszen már szervezik mindenhol az Orbánék elleni támadást az idióta agyhalott Bayer miatt, már összeült a Európai Parlament komcsi csoportja, és ki tudja, még mit fognak összehozni ezek a gyilkosok.

,,Vétkesek közt cinkos aki néma!"

Egy negy tagu roma csalad a Indaban vehet farmot Panjab-ban kb 20ezer USD-ert. Nincs borszin ,szag, viselkedes stb szerinti megkulonboztetes. Allampolgari adakozasbol adjunk ossze annyi penzt amennyi romat csak ki tudunk telepiteni.
A kitelepulesi segely a helyi kulkepviseletunkon,a magyar allampolgarsagot igazolo okmany leadasa utan atveheto...Amen

Tisztelt Széles és Stefka Úr ! Köszönöm, hogy megszóllaltak, az amit a balliberálisok csinálnak felháboritó. Ha majd betörnének hozájuk, majd máskép látnák ezt az egészet, mint ahogy hozzánk és a szomszédomba. Egy életen át dolgoztunk és nyugdijas korunkra megértük azt, hogy elvisznek mindent amit tudnak a hétvégi házunkból és az udvarról. Már nincs olyan ház ahova nem törtek volna be. Bayer Zsolt sok igazságot irt le csak egyett lehet vele érteni. Azt, hogy ballibek ilyenek, hát mit lehet várni tőlük, egyszerüen leakarnak mindenkit söpörni aki nem ért velűk egyet. Kivánok Önöknek jó egészséget és sok sikert a további munkájukhoz.

Ajánlom elolvasásra GYÖRGY ATTILA: A CZIGÁNY MEG A CSATORNA c.írását.

Mindenkinek ajánlom elolvasásra GYÖRGY ATTILA A C.Z.IGÁNY MEG A CSATORNA c.írását!

Tisztelt Főszerkesztő úr, és Laptulajdonos. Nem tudom mi volt sértő kifejezés az l.számu hozzászólásomban,miért törölték? Most is csak azt tudom írni, amit az előbb.Soha nem határolódjanak el munkatársaiktól, mert mi igenis nagyra becsüljük azt a munkát, amit Önök és munkatársai végeznek azért, hogy hiteles képet kapjunk az ország állapotáról. Becsüljék meg az olyan munkatársaikat, mint Bayer Zsolt és a többiek. Munkájukhoz jó egészséget kivánok!

Te nem tudsz meglenni nyelvcsapások nélkül? Hitelesség...Fogalmad sincs, hogy ez mit jelent, - mert ha tudnád, akkor ezen az oldalon nem hivatkoznál rá, te ostoba! -Vagy csak narancsagyú, maszopszívű debil...

Miért mit vártunk ettől a liberálbolsi társaságtól.Toleranciát semmiképpen.Akkor hol voltak amikor a pápai gyerek leterroristázta a Szaudi labdarugókat.Akkor Vadai "elvtársnő" miért nem kapott a szívéhez,ilyen rágalombeszéd elhangzása miatt.Mind ilyenek ezek,a nyako pisti aki több milliót vett fel utazásokra,aztán ki se tette a lábát a fővárosból

Szerintem B.ZS. vitát kiváltó publicisztikája irodalmi remekmű. Ráadásul nem a c.-ság ellen, hanem érdekükben íródott! Aki az elejétől a végéig elolvassa annak ez nyilvánvaló. Sem a MH tulajdonosának, sem főszerkesztőjének nem kéne meghunyászkodnia a sandán kiragadott idézetek miatt. Ez nem vezet jóra. Különben is ha B.ZS.-on sapka van az a baj, ha nincs rajta akkor az. A ballibák őt űzik-hajtják minden áron, de vesztükre, mert B.ZS. „muszájherkulest” csak újabb hasonló írásokra sarkallják :)

Bayer Zsolt nem szereti a c.gányokat és ezt nyíltan meg is írja. Teljesen igaza van abban, hogy nem lehet együtt élni olyan söpredékkel amelyik annyira primitiv, hogy minden szóra bicskát ránt, mert csak ezt az egyetlen érvet ismeri.
Nem kell ahhoz semmilyen gyűlöletbeszéd, hogy az emberek gyűlöljék a c.gányokat. Olyan arrogánsan viselkednek és sokan közülük annyira erőszakosak, hogy a társadalom többségének ellenszenvét már sikerült kivívniuk. Nemcsak nálunk, világszerte.
Szerintem Bayer Zsolt a -látszat ellenére sem- a c.gányokat gyűlöli, hanem az erőszakosságot. A kíméletet nem ismerő vadállati kegyetlenséget amely Olaszliszkán is megmutatkozott.

roma - ez a szó azt jelenti, hogy ember

gádzsó - ezek vagyunk mi, és ez a szó azt jelenti, hogy nem ember.

Ennyit erről!

Bayer Zsolt írásainak mindegyike igazi mestermunka!

Így van! Csak így tovább Bayer Zsolt!

Már korábban is megpendítettem, hogy túl nagy teret hagytak a törtető (Amerikából fizetett) Bajnainak, és olyan híreknek, melyek alapul szolgálnak a Fidesz lejáratásának. Csak akkor írjanak ilyen témákról, hírekről, ha azok hitelesek, és az ország javát szolgálja.
A választási harc elkezdődött!
Ron Werber talán már megtette az az első lépéseket arra, hogy kik azok a hitelüket vesztett politikusok (akik neve még közszájon forog),akik légből kapott adataikkal rombolják a Fidesz renoméját. Ők pontosan tudják, hogy milyen carból kellett kivakarni az országot, amibe ők vitték, hogy a magyar emberek élettere javuljon és ne a harácsolók, csalók, az állam lelejmolásai legyenek a újból a vezetők.
Igen a Fideszben is vannak gyenge jellemű kapzsi emberek, akik szívükkel még mindig az mszpé, szadeszt szolgálják, de le kell gyűrni őket, félre kell tenni őket. Mert ott ártanak a Fidesznek ahol csak tudnak.

Már megint nem azon eszelnek a libsik,hogy amit leírt Zsolt valóság! Inkább azon, hogy lemerte írni! Vadai elvtársnőék kinek akarnak megfelelni! Legnagyobb általam ismert rasszista, véresszájú MSZP-s szavazó! AZ MSZP-s majálisokon ezerrel 100igányozó fanok az első sorban tüntettek Schöderrel a rasszizmus ellen! Szerintem nem tudják mi az, vagy buteflikák!

a 100 római számmal C

Jó megoldás!

Bayer Zsolt teljesen korrekt cikket írt amelyben valós problémára hívja fel a figyelmet. A cikkre a baloldali illetve liberális reakciók számomra egy nagy tanulsággal szolgálnak. Lehet, hogy meg fogtok kövezni de sok dologban szimpatizáltam Bajnaival. Mára ez elmúlt. A tanulság: igaz magyar ember nem szavaz baloldali és liberális pártokra. Ezek sajnos csak rombolni tudnak. Ebben nagyon komoly tapasztalattal rendelkeznek. Ugyanúgy a romáknak sem ajánlom,hogy "pártfogóikra" szavazzon mert nekik köszönhetik ezt a mélységét amelybe züllesztették nagy részüket. Bayer Zsolt az egyik legnagyobb problémára hívta fel a figyelmet. Én igenis azt szeretném ha Magyarországon a becsület, a munka, az "építés" legyen az erény és ne a bűnöző , deviáns a példakép. Szórakozni pedig ne nehézfegyverekkel keljen járni. Milyen érdekes, hogy a romák egy csoportja késekkel felfegyverkezve jár ünnepelni az új évet.

A csúcs az, hogy Navracsics Tibor az ATV-ben Kálmán Olga sanda kérdéseire adott válaszában, úgy marasztalta el súlyosan B.ZS-ot és publicisztikáját, hogy azt nem is olvasta el, „csak hallott róla”. Kérdésem: milyen politikus az aki felkészületlenül ad tv-nyilatkozatot (holott borítékolható volt a riport menűje), milyen politikus az aki úgy ítél el/rágalmaz valakit, hogy fogalma sincs miről van szó valójában?

Joszif! és a nagymamád azt nem mondta,hogy ' mond meg az igazat és betörik a fejedet!'mert az enyém ezt is mondta!

Való igaz, nem lehet együtt élni azokkal az emberekkel akik kivetkőznek önmagukból és a társadalmi együttélési szabályokat megszegve próbálnak létezni M.O-on.
Hatékonyabb bűnüldözést,és kevésbé toleránsabb megértést kívánok.

Sajnos azt kell mondanom, hogy Bayer Zsolt sokk cikkének a stílusa nagyon rossz. A legutóbbi cikkének a stílusa is. Szerintem már csak ezért is jogos a kritika. Nyilván Bayer stílusának a célja a figyelemfelkeltés és bizonyos választói csoportok megszólítása, de szerintem ezen célok elérése elfogadható stílusban is lehetséges. Például: ez a maffiabanda (kb. 30 fő) nyilvánvalóan embertelen, aljas, szadista, gyáva (mert 30-an támadtak jóval kevesebb emberre) tettet követett el, amely csakis a n-a-ci, nnyi-l-as vagy Á-V-Hs verőlegények aljasságához és sza-dizmusához mérhető. Ezen bandát szét kell oszlatni, a bűncselekményüket meg kell büntetni bírósági úton és minden törvényes eszközzel megakadályozni a büntetésük letelte után is, hogy még egyszer ilyen vagy hasonló tettet kövessenek el. Ha ez a jelenlegi törvényi keretek között nem lehetséges, akkor meg kell változtatni a törvényeket. ENNYIT kellett volna leírni.

Kinek a Papné,kinek a lánya.Izlések és pofonok különbözőek.Imádom a Bayer Zsolt stilusát és ahogy elnézem vagyunk még egy páran igy.Az írásaira messze a legtöbb reakció jön.Gondolatébresztő,soha nem unalmas,provokatív.Az ember érzi,hogy valamit neki is hozzá kell szólnia ,de rögtön.Hosszú évek óta a jobboldali közönsége miatta vesz újságot,kattint az oldalra és az egyike azoknak,akinek a szavára kiszalad párszázezer magyar sétálni.
Ezért akarja elhallgattatni a komcsi-bibsi banda.A minimum elvárás ettől az oldaltól,hogy kiáll mellette.

Bayer nem véletlenül ír ilyen cikkeket,cél a Jobbikos érzelmű szavazók visszacsábítása a Fideszhez,ez az év arról fog szólni,hogy minde3n áron rávenni a Jobbikos szavazókat arra ,hogy 2014-ben a Fidesz-re szavazzanak,lesznek itt még majd lejáratócikkek is ahogy közeledik a választás.
Ha Orbán 2014-után is maradni akar akkor mindenképpen kellenek a szélsőjobbos szavazatok.
Bayer kiváló figura ahhoz ,hogy ilyen stílusú írásokkal megszólítsa a szélsőjobbos szimpatizánsokat,régebben Kövérre volt osztva ez a szerep,de Házelnökként ezt most nem teheti meg.

Mordor!hát azért hívom én a kálmán olgát KAJMÁNNAK az egy provokátor ÉS EGYRE JOBBAN HASONLÍT A LENYVAI HILDÁHOZ- FIZIKAILAG,MERT LELKILEG MÁR IKERTEZSVÍREK!csalódtam Navrasicsban! az járt a fejemben,hogy a baloldal őt tolja előre mint jó fiút ha netán nem nyernének őt támogassák min.elnöknek!zavart keltni a fideszben minden fronton TÁMADNI,keresztbe tenni!a qurcsány tette az LIBERÁLFACISTA! ami neki nem tetszik-A TISZTA VALÓSÁG -AZT BE KELL TILTANI! Na ez a facizmus eftársak!

Milyen újság a Magyar Hírlap és ki is az a Bayer Zsolt ,ismerni kéne?

Nem kötelező ismerni.
Kálmán Olgát pedig még olvasni sem kell.

Csak nézni kell és hallgatni K.(ajmán) Olgát és rögtön elmegy a kedved az élettől(mármint a nemitől).

Nehéz,melós munka lesz neked,mert ahhoz ,hogy megismerjed meg kellene tanulnod olvasni......

"Milyen újság? Ki is az a Bayer Zsolt?"
Hát milyen oldalon kavarsz most, te szerencsétlen????

Na, a ket vadbarom is gyorsan kinyilatkoztatta hovatartozasat -, meg tovabb bonyolitva ezzel a bayertol valo elhatarolodas erthetetlenseget... Mi, magunkfajtak pedig kerunk meg egy kavet es lessuk a sehonnai bitangok tovabbi ostoba birkozasat.
S ezt csinalhatjak immar huszonharom eve!...
Adjon az Isten szebb jovot!

Yoda! tedd a szívedre a kezedet..../figyelj mert nagyon bal oldalon van,talán a bal honod alján,majdnem kilóg a testedből!/ és írd meg MELYIK ORSZÁGBAN NINCS BAJ A ZIGÁNYOKKAL? SOROLOK NÉHÁNYAT ,hogy legyen miből választanod!Románia/5millió-nem hivatalos!/ Szlovákia,Csehország,Bulgária,Ukrajna ,Oroszország/na az utobbiakban nem nagyon dédelgetik őket,oda-uóodacsapnak,csak az eupúnósok meg fajvé.dők kussolnak a 'nagyokkal 'szembe!Kanada Svédország,Norvégia,USA!!!!stb.

savanyo!
Én nem mondtam ,hogy egyébként nincs igaza Bayer Zsoltnak ebben a kérdésben.Sőt nagyon is!

A werberi taktika az ellenfél prominenseinek levadászása a legaljasabb módszerekkel ezt csinálták 2oo4.-ben is nincs ebben semmi uj miért veszi a jobboldal a lapot megint nem tanultak a multból?A gyászmenetet szervező Nyako család milióiról kellene itt olvasni meg a többi svindliről nem meaculpázni.Teljes gőzerővel elkezdődött a balos kampány erre reagálni kéne.Navracsics urnak meg nem hercigeskedni kéne Göbbelsz Olgával hanem helyre tenni.

Egy ideillő idézet, akinek van füle hallja meg:

"Mindent elkövetnek (beszélnek, zavarognak, színlelnek, nyüzsögnek,) az egyszerűek megtévesztésére.
Zajt csapnak, tapsolnak, esztelenül nevetnek, sziszegnek.
De, ha valaki rájuk sem hederít, már sírnak és panaszkodnak, mint vesztesek."
A részlet Szent Antal életrajzóból való.

Hajrá pogányok, hajrá ateisták lehet prüszkölni!!

Komolyan ez tiszta őrűlet...

Magyarországon az emberek 90%-a a mindennapi megélhetésért küzd.A nyúgdijasok vagy a gyógyszereiket váltják ki vagy kenyeret vesznek egyszerre mindkettő nem megy.A munkavállalok kisorsolják,hogy ebben a honnapban melyik csekket fizessék be az összesre nem jut....A fiatalok pakolnak és cselédnek állnak nyugaton.A diákok a kilátástalanságtól rettegve tüntetést szerveznek.

Minderről két idiota @igánygyerek eltereli a figyelmet...Mert elterelheti,mert minden fontosabb ......

Be@aszni őket a börtönbe oszt életfogytiglan, mi a @aszt kell eszt így meg úgy tárgyalgatni......

Széles és Stefka uraim!Őnöknek nem kell elnézést kérni senkitől. Sőt Bayer Zsoltnak sem. A tények,bűnügyi statisztikai adatok Bayert igazolják. Akik ezt szőnyeg alá söprik, aljas politikai szándékból teszik.Bayer a hazai újságírásban egy etalon.Televiziós műsorait mindenkinek nézni kellene,hogy el tudjon igazodni ebben a cudar világban.Ha mérlegre tesszük hogy mit művel a bal-lib. sajtó a jobb oldali politikusokkal ,és a velük rokonszenvezőkkel,ujságokkal művészekkel, nincs szégyellni valónk.Javaslom,hogy önök is reagáljanak a baloldali média, politikusok, "művészek " aljas rágalmaira,legalább Bayer stilusában. A téma az utcán hever,nem kell nagyon lehajolni érte.

Szerintem viszont jogos a kritika. Áruld el nekem, mi lenne a kifogásod, ha ilyen fogalmazást publikált volna (csak példa, fentebb már leírtam): Ez a maffiabanda (kb. 30 fő) nyilvánvalóan embertelen, aljas, szadista, gyáva (mert 30-an támadtak jóval kevesebb emberre) tettet követett el, amely csakis a n-a-ci, nnyi-l-as vagy Á-V-Hs verőlegények aljasságához és sza-dizmusához mérhető. Ezen bandát szét kell oszlatni, a bűncselekményüket meg kell büntetni bírósági úton és minden törvényes eszközzel megakadályozni a büntetésük letelte után is, hogy még egyszer ilyen vagy hasonló tettet kövessenek el. Ha ez a jelenlegi törvényi keretek között nem lehetséges, akkor meg kell változtatni a törvényeket. ENNYIT kellett volna leírni, szerinted ez miért nem lett volna jó?

Nincs igazad! Elhiszem, hogy Bayernak elfogyott a türelme, mint ahogyan nagyon sokunknak is.Lehet, te azon szerencsések közé tartozol, akik nincsenek kitéve nap, mint nap a romák részéről mindenféle inzultusnak. Nekem nem adatott meg, hogy elit kerületben lakjak, és bizony már a BKV járatain sem érzem magam biztonságban. lassan már lehajtott fejjel utazunk , mert ha ők is fenn vannak a járművön - persze teljesen magától értetődően jegy és bérlet nélkül - akkor Isten ments, hogy rájuk nézzél, mert rögtön belédkötnek.Szerinted ez normális dolog?Vagy az, hogy már egy vékony aranylánccal sem mersz kimenni az utcára, mert kitépik a nyakadból? Hát hol vagyunk, a Harlemben ?
Bayer az állatokhoz hasonlításban csak ott téved, hogy legtöbbjük csak akkor öl, ha nagyon éhes, ennek a csoportnak pedig gyakorlatilag tök mindegy.
A stílust pedig ne Bayeron kérd számon, hanem azokon, akik a társadalomba nem képesek, illetve nem is akarnak beilleszkedni!

Ha nincs rend az országban akkor az ország egyre értéktelen lesz....................

Na kinek az érdeke az,hogy itt minden ingatlan a felét sem érje??????

Értitek emberek,akik a bűn mellett állnak ki és pártolják a bűnt azok az országot értékelik le

Nyilván nem kevés baksisért!!!!!!!

Végignéztem a Navracsiccsal készült interjút, amit K.Olga vezetett. Annyira megalázó kérdéseket tett fel neki ,szinte laikusakat, hogy én felálltam volna. A Neelie Kroes tipikus mása a K.Olga.----Ami meg Bayer Zsolt cikkére feltett kérdésre válaszolt Navracsics, azt olvasatlanul nem szabad lett volna kijelentenie. -Gondolom, utólag Ő is belegondolt, hogy olajat tett a tűzre, és ezzel nagyobb lángra lobbantja az izraeli Werber taktikáját, aljasságát, amit utasításba kiad. Ott a miss röfi, a vadai, már milyen merész nyilatkozatot tett.---A Magyar Hírlap tulajdonosának, és főszerkesztőjének, nincs miért elnézést kérniük! -Fáj a másik oldalnak az igazság.

Oldalak