"Magyarország példaértékű romastratégiát dolgozott ki

Bővebben a mai Magyar Hírlapban
A A A
Farkas Flórián reagált arra a hírre, hogy Mohácsi Viktória elhagyta az országot

"Aki ma élni és dolgozni akar idehaza, annak minden lehetősége megvan erre" - így nyilatkozott a Magyar Nemzetnek Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke arra a hírre reagálva, hogy Mohácsi Viktória roma politikus, aki idehaza nem talált megélhetést, a Népszabadság szerint Kanadába ment azzal a szándékkal, hogy politikai menedékjogot kér. Farkas Flórián szerint Magyarország számára káros, ha valaki azt állítja, hogy idehaza nem lehet normális körülmények között élni. Hozzátette: a megélhetési problémákat és anyagi gondokat nem szabad összekeverni a politikai menedékjog kérdésével. Mint mondta, Magyarország olyan romastratégiát dolgozott ki az elmúlt évben, amely példaértékű lehet más országok számára is. Ezért - tette hozzá - nem igaz, hogy a romák nem tudnak megélni Magyarországon

Hyde Park - Szóljon Ön is hozzá! - Regisztráció
Kérjük, csak a témához szóljanak hozzá és tartózkodjanak a becsmérlő, trágár szövegektől.
Cikkeink kommentálásához regisztráció szükséges.
Eddigi hozzászólások száma: 89

Hozzászólások:

Jol ciganykodik ez is, de azert mielobb kovethetne vagy 800 000 "tezsviriiivel" azt a koszos nembert. Adjon az Isten szebb jovot!

azokról a romákról akikről te beszélsz, kétéltű hülye seggnyaló kaméleonok , hivatalos nevükön MEGÉLHETÉSI ROMÁK ,igazán körbe nézhetnél a wigwamodba , talán látnád az éhező és fázo pujákat arra BAZ magye felé

megye

3. lionel messi-nek)Itt mire céloztál:"talán látnád az éhező és fázo pujákat arra BAZ magye felé".Talán a szülöknek nem kéne primtivnek lenniük,nem elinni a segélyt nem elb@szni a kocsmákban és máris sokkal kevesebb "fázo pujákat"látnál.Gondolom most Te is jössz a demagog dumával "én ismerek tiszteséges cigányt".Megkérdeznek ezer embert és abbol 100 eszt állitja akkor van egymillio "tiszteséges" cigányunk!Közben kis hazánkban a megkérdezettek 86%-a rüheli a fajtáját.

6.flóri csatlakozzon viki nevű cygány-érdekvédőhöz, - és közös erőfeszítésekkel kényszerítsék Kanada kormányát arra, hogy a teljes hazai ci.gányságot fogadják be egy tételben!Mivel orbán viki elmondta, hogy a jövő építésének egyik fő zálogának a cigányokat tartja, Kanada a nekik átadott cigányainkért köteles hazánknak örökjáradékot fizetni! Ezzel egyidőben a hazai zsydóság számára is biztosítani kívánjuk az óhazába való visszatelepülést.Ezt a napokban Izraelnek ajándékozott repülőgéppel kötelesek elvégezni, - majd az áttelepült egyének utáni örökjáradékot minden évben az előző évi kamatokkal együtt, egyösszegben megfizetni!

Mohácsi Viktória ugyanolyan cigány asszony mint Kalányos Erzsébet aki egy hete vándorolt ki Kanadába.Különbség csak annyi, hogy Mohácsi feltűnési viszketegségben szenved, balhét remél. Ha elment, maradjon is ott nem kell vele foglalkozni. Észre sem vettük.

Teljességgel érthetetlen, elfogadhatatlan a hozzászólók hazug, elvtelen ci.gányellenes rasszizmusa! Hiszen mindannyian tudunk egy-egy tisztességesen, munkából becsülettel élő ci.gányról. Ami nyilvánvaló bizonyítéke annak, hogy valóban NEM minden cigány munkakerülő tolvaj! Igenis van egy jól meghatározható számú ci.gánypopuláció, akik képesek beilleszkedni, alkalmazkodni a többségi társadalom normáiba! Ennek a számnak konkrét értéke, a teljes ci.gányság létszámához viszonyítva 1 ezrelék!
Ez a jelentős szám pedig tényszerű bizonyítéka annak, hogy nem volt hiábavaló az elmúlt kétezer éves, ezertrilliónyi ráfordítás és áldozatvállalás a többségi magyarság részéről, - mert lám! Mégis csak tudunk eredményeket felmutatni a tekintetben, hogy a ci.gány is éppolyan ember, mint mi!Bár ez első ránézésre még ma sem igazán látható.

A kormány pedig hozhatna már végre egy magyarsági törvényt;- a magyarságot kifelé gyalázók, idegen országban politikai menedékjogot kérőket, hazaáruló, országfosztó tolvajokat,a magyarságot származása okán mocskoló egyedeket, örökre kitiltani hazánkból, állampolgárságuk azonnali és végleges bevonása mellett, és az itthon-maradottakra is kiterjesztett teljeskörű vagyonelkobzással sújtani!

Miert bantjatok szegeny viktor csa* kedvenceit, de rosz majuak vagytok a 2/3 -os kormanyotok ellen lazongtok ??? igazan nem szep dolog .

Igen, pontosan így van, jól beszél ez a farkas gyerek. Ha nem vesszük figyelembe azt a sok tetves cigányt akik miatt piszkosul meggazdagodtak a *irtó szer gyártók, mert erősen meg kell nézni a hajukat a tömegközlekedésen is, nehogy az ember kis állatkákat vigyen haza. A gyerek az iskolában előbb ismeri meg a *t mint a betűket. A cigány munka kifejezés a minősíthetetlenül szemét összecsapott csinálmányra utal ma is. Betörés, rablás, garázdaság, gyilkosság ... véletlenül többnyire cigány elkövetők. Ha egy két cigány sétálgatott valahol, néhány nap múlva megtörtént a betörés. Valóban nincs semmi baj a normális módon élő cigányokkal, a talány az miért csak elvétve lehet találni belőlük. Azután biztos meg van a magyarázat arra is, hogy ahova cigányokat telepített a politika, vagy oda ette a fene őket, másnap elvesztették az ingatlanok az értékük 60-70%-át. Tényleg nem értem, mi bajuk az embereknek a cigányokkal ?

Én ugyan nem értem, hogy egy volt politikus miért kér politikai menedékjogot Kanadában, főleg ha előzőleg elég sok gyalázkodó kijelentést tett
külföldön Magyarországra.
Szerintem eltúlozza ezt a dolgot,mert ha nem tud megélni itthon, akkor munkát kell kérni Kanadától,
nem politikai menedékjogot!

törölnek törölnek nos az igazat nem lehet le írni.

Farkas Flórián optimista kijelentéseire reagálva,
pedig csak annyit, hogy nyugtával dicsérjük a napot.
Majd meglátjuk, hogy mekkora számú cigányság fogja elvállalni és tartósan csinálni is a felajánlott
munkát!

Nos , legjobban azért az tetszett, hogy Orbán kijelentette: a roma közösség vezetésében beállt változás nélkül nem jutottak volna ide, mert - mint mondta - "akárkivel én sem írok alá megállapodást".
Hát igen, érthető, egy Kolompár Orbánnal az esetleges nemkívánatos áthallások miatt nem, Horváth Aladárnak szőrös a képe, hát akkor marad a tisztakezű Farkas Flórián, akivel Göncz Árpád elsietett és harminc évre titkosított kegyelme miatt bátran lehet pacsizni, egyébként sem ő a nagyobb gazember ebben a nagy összeborulásban.

Farkas Flóri első mondata is elárulja, hogy semmi köze ennek az embernek a valósághoz!Aki akar ma Magyarországon dolgozhat, mondja a romák tótum faktuma!Akkor a fajtája béliek és a nem fajtája béliek csak azért nem dolgoznak mert nem akartnak ?Szóljon már nekik mint vajda, hogy legalább akarjanak már dolgozni, s ne csak a segílyért könyörögjönek!

Nagyvezérünk mértéktartását dicséri, hogy mindössze százezer cigányt adnak vissza az ország építésének, ígérhetett volna kétszázezret is – munkanélküli cigány, mint a tenger.
Azt is megígérte Viktor, hogy 20 ezer roma fiatal 50 szakmunkásképző iskola keretében piacképes szakmát fog szerezni.nos az szép is csak hol lesznek a munkahelyek?????

Nem akarok ünneprontó lenni.(hisz azaz igazi ünnep mikor a romák elindulnak) DE ez a Mohácsi Viktória nem tudott volna többed magával távozni? Vihetett volna magával 1-2-testvírt még akkor is maradt volna belőlük igen sok!Kanadában meg úgyis van még lakatlan terület bőven ott ellennének és még ez asok rasszista magyar se bántaná őket!Igaz ott nem jár a segíj csak azért mert valaki cigó-nak született!! Csak menjetek bátran mi majd siratunk benneteket menjetek minél többen ne kíméljetek minket hagy fájjon a magyarnak a hiányotok!!!

MUNKAMEGOSZTÁS: (1) a magyarok INKÁBB dolgoznak, AKÁR mások helyett is, MINTHOGY szaporodnának, (2) a cigók meg INKÁBB még a magyarok helyett is szaporodnak, ÉS hagyják a magyarokat dolgozni !!! --- TÉNY: az ADATOK szerint ez a "munkamegosztás" JÓL megy már vagy 20-30 éve, egyik csoport a másikhot NEM akar átkerülni.

... a másikhoz ...

Sztyopa!Az elmúlt nyolc év "romapolitikáját" nézve,és úgy általában a politikusok,és a magadfajta kommentátorok szégyellhetnék magukat, elég mélyen.Egy két jó értelmü cigányt kibányászva ,kihasznájátok,aztán eldobjátok.mert már nem hasznos...Semmi jogod sincs itt Viktorozni amikor az egész rohadt kádárizmus,meg az utolsó 22 év semmit sem tett...Az ilyen emberbarátok undorral töltenek el---Te nagy ivben teszel a cigányokra,és a Jobbik sokat kárhoztatott romapolitikája legalább a meglévö bajokból indul,de ti ebbeöl is pártpolitikát csináltok...Beszélj Kolompárral,a Gandhival,tud még egy két hatásos tippet adni.....

stefi/ nos ezt a szép értelmes komentet magától írta vagy valaki segített benne .stefi magáért se lenne kár egy lakatlan szigeten maga is vihetne a fajtájából!!! tudja melyikre gondolok

Harsona ne röhögtessen a kádár rendszerben dolgozni kellet , aki nem dolgozott azt le ültették, nos pont nekem mondja ,kedves harsona a kádár rendszer emelte ki a cigányságot, nos téved nem undorodom a cigányságtól sőt ............

Nos a nyomor a cigányokon kezdte a zabálást.
A szocializmusban tisztes szegénységben élő, de a termelőszövetkezetekben, az építkezéseken munkahelyekkel és munkából származó szerény, de az élet alapvető feltételeit biztosító jövedelemmel rendelkező csoport hamar visszasüllyedt oda, ahonnan felemelkedett: az elképzelhetetlen és gyilkos nyomorba.
Gyermekeik pedig megtapasztalhatták, hogy a szociális háló milyen ritkaszeműre van kötve, ők ugyanis már az első kanyarban kipottyantak belőle.
A humánus és szolidáris magyar társadalom hamar felismerte, hogy kik a legvédtelenebbek, és el is kezdett annak megfelelően bánni velük.

.........a csúti cimbalmos is mehetne már,akár Svédországba is ........... vendéglátós bazsevára mindig van igény.........a gazdasági forradalom úgyis romokban...............majd ott kint pár oboás segít neki....:)))))

Induljatok,vissza ne tekincsetek ott megkell dolgozin a lustálkodás ,és lustaságért.

Az egymás heccelését igazán abbahagyhatnátok, mert sosem arról írtok, amiről bizony el kellene mondeni a véleményeteket,vagy azt, hogy ti mit tennétek, persze jobbító szándékkal. Azzal, hogy egymást "alázzátok" (de írhattam volna helyette mást is..) nem jutunk előbbre. Ha egyszer olyan okosak vagytok, hogy mindenre van tuti javaslatotok, akkor tessék írjátok le. De annak nincs értelme, hogy amolyan háryjánosos módon tesz ajánlatot "valakinek"...Hidd el, a baloldalról is lehetne "kiküldetést" szorgalmazni, csak legfeljebb az útírányt másfelé kellene megszabni.
Érdekes, hogy pl 21 f.gyuszi írása a "népszaporulatról", kiváncsi vagyok, te hány "utódot" hoztál létre a "fehér magyarság" szaporítása tárgyában? Vagdalkozni lehet, meg lehet nagyon hangzatos dolgokat is írni, de csak a tiszta, őszinte értelem mentén.
27 sztyopa: való igaz, hogy a tsz-ekben sokan dolgoztak, mert ugye kivolt adva pártszinten a teljes foglalkoztatás, mert hát a szocializmus mint ideológia, nem tudta volna elviselni, hogy munkanélküliek legyenek az emberek.Ez egyrészt jó is volt elméletben, de sajnos a valóság kicsit más volt. 30 évet dolgoztam éppen tsz-ben,, s meg kell mondjam, akkor még a csp folyósítása is kötelezően ledolgozandó munkanapszámhoz volt kötve, na amikor ez meg volt,utána már nem jöttek dolgozni, hogy a fizetés utáni napokról már ne is szóljak...Persze, volt ennek ellenkezője is.
Igen, a kádári érában ismeretes volt a közveszélyes munkakerülés minden következménye,(ez volt köznyelven a kmk..) Részint jó volt egyfajta "büntetésnek", figyelemefelhívásnak, és nem nagyon lehetett azt mondani az ilyen "dolgozni" akarónak, hogy nincs felvétel...Olyan is volt, hogy egyenest a Pártbizottságra ment, onnan meg jött a telefon, és már fel is volt véve...Hogy aztán mit csinált és mit nem az már más kérdés.Ha volna rá lehetőségem, akár 3 kötetet is tudnék bizonyos dolgokról írni, lévén
munkaügyis voltam...Dehát nagyon sokat változott a világ, meg az emberek felfogása is, nem tartom jó dolognak a túlsegélyezettséget sem, mert számtalan lehetőséget találnak a "mellékes" keresetre, ami önmagában nem volna baj, a baj ott van, hogy annaál többet isznak, aztán se tüzelő, se villany, se más létfontosságu dolog...Szerinted normális dolog, hogy az ilyen "családokat" muszály segíteni az önkormányzatoknak, s mondjuk karácsony alkalmával az önkormányzat "veszi" meg az ajándékot a gyerekeknek mert a segély a sarki kocsmába kötött ki....

ÉLJEN! Örülök, hogy van romastratégiánk... Kár, hogy nem egyezik az enyémmel...

Hajnalka olyan szépen irod le őket mintha falubeliek lenétek,bizony ez igy is van.

31.cs.janos: akkor írd le, jó lenne megismerni világraszóló művedet.Ki tudja, hátha még dijjaznák is...

Mohácsi Viktória alaptalanul kért politikai menedékjogot. Nem üldözte őt senki a "liberális" beállítottsága miatt.
Nyilvánvaló, hogy a politikai menedékjog kérésének olyan okai lehetnek, hogy le akarja járatni Magyarországot (hazugsággal!), és így akarja elérni, hogy Kanada befogadja, olyan előnyökkel, ami más bevándorlónak nem jár.

Magyarország kidolgozhatna végre legalább egy közepes értékű magyarstratégiát is, mostmár pusztán csak a nemzet megmaradásának érdekében. Farkas Flórián is tehetne végre valamit a mindennapos magyarvadászat ellen is, ha FELzárkóztatni óhajt, nem pedig a többséget LEzárkóztni a saját kisebbségéhez. Habár lassan ez a pol'korrekt szójáték is fordítva lesz igaz,

Mohácsi távozása összefügg a kertészek globálnáci támadásaival. Jaj, jaj! Nem csak a z.s.i.d.ó.k.at üldözik ezek a náci magyarok, hanem a cigányokat is. Jaj, jaj!!!! Ajvé! Meg kell semmisíteni őket az utolsó írmagjukig. Nincs se atobombánk, se olajunk, helyette megteszik az etnikumok is ürügynek, ugye, aranyos globálnácik?nácik???

Hülye flóri, ha nem lenne pol. állásod, milliós fizetésel, lennél szoc. segélyen 22 ezer ft.mert munkahely nincs már ebben az országban akkor meg tudnád, hogy milyen is az uri Magyarországban élni.

Ast óvastam, hogy nem kapott munkát, mé nem tűlem kért?

Gyermekeik pedig elakadtak a társadalmi felemelkedés rögös útján, és megkezdték a szocializálódást a munkanélküli léthez, hiszen a társadalom visszatért a régi modellhez: a gyerek folytassa apja mesterségét, és ha az apa munkanélküli, akkor a gyermeke is jó eséllyel az lesz.
De még ha el is sajátít egy szakmát, akkor sem lesz piacképes, hiszen az országnak irdatlan területei vannak, ahol a munkaerőnek nincs piaca, mert nincs munkaalkalom sem.
Ezen pofázással segíteni nemigen lehet, és a nagyonhülye politikusok idióta kényszermunka – ötletei csak tovább rombolják a társadalmat.
Így aztán nő az alkoholisták, a drogosok, a neurotikusok és a különféle mentális betegek száma, mellette nő a bűnözés is természetesen

Nos Gagarin pontosan , nos a kegyelem döfést a kormány hozzá állása adta meg nos mivel a segélyből is elvettek 6000ft-ot, nos. no comment

Jól tette, hogy elment! MEGÉLHETÉSI POLITIKUS-i pályafutását meglátjuk tudja-e Kanadában folytatni!!!!!!!!!!! Vagy majd Magyarország lejáratása lesz a ROMA STRATÉGIA???????????!!!!!!!!!

Legjobb romastratégia A MAGYAR NEMZET totális felszáőmolása. Mindegy, milyen eszközökkel, hazugságtól, rágalmaktól kezdve egészen egy intervenciós hadsereg belépéséig minden eszköz megengedett. A felzárkózó etnikum különös és hatóságilag kötelezően tiszteleben tartandó folklorja, a hazudozás mellett a magyarvadászat is rendkívül hasznos népírtó tevékenység, mert éppen a felesleget ritkitja, gyerekeket, vakokat, öregeket, s nem a munkára fogható erős legényeket.

Magyarországon egyértelműen internáci NÉPIRTÁS és kulturgenocídium folyik, hatóságilag és törvényesen támogatva!!!!!!!!!!

Az is megérne egy népszavazást, hogy ez a roma stratégia hány embert érdekel, hányan tudják, hogy sz@rt se ér? Nekem egészen másféle roma stratégiám van. Egy gyerek fölött nincs se segély, se családi pótlék. Ha az az egy se jár rendesen iskolába, akkor a szociális ellátás is megvonva mindkét szülőtől. Ha bűnözik a cigány, a vonatkozó büntetési tétel automatikusan duplán veendő. Az olyan településkről vagy település részekről, ahol a magyar lakosság általuk zaklatva van, kitelepítendők egy szeparált kolóniába, ahonnan nem jöhetnek ki, és nem szaporodhatnak, így biztosítva, hogy az adott agresszív populáció kihal. A rendőr a cigányt a helyszínen fegyelmezheti, ha kell, gumibottal meg is egyengetheti, ha ellenáll, lelőheti. Ez az a stratégia, ami egyedül eredményes lehet, a többi fölösleges szócséplés.

Amíg a tanulást kell imitálni, addig dől az ösztöndíj, nincs gond. Amikor a gereblyézést imitálják, az mán nem működik.

DE nekik még mindig van lehetőségük, párszáz forintjukért megkinozni,kirabolni majd rögtön utána agyonverni védtelen nyugdijasok százait !!

Romastratégia?----Munka kell ba-sszátok meg, munka meg tisztességes fizetés amiböl meg is lehet élni!!!----ADDIG MEGOLDHATATLAN PROBLEMÁT FOG OKOZNI az ország mindenkori vezetésének és az zembereknek.----SAJNOS ENNEK LEHETÖSÉGÉT ELVITTE AZ eu RAGYOGÓ POLITIKÁJA.----EZT NYITOTT SZEMMEL JÁRÓ EMBER LÁTJA... A TÖBBI CSAK ANZAGOLÁS, SÜKET DUMA.

A Fidesz az cigánypárt. Ezért tűzte zászlajára európai uniós elnöksége idején a romastratégiát.

Újabb 120 milliárd az adófizetők pénzéből a felzárkóztatásra, heh?

Valódi, hathatós romastratégia lenne, ha valamennyiüknek lehetővé és kötelezővé tennénk az azonnali távozást, az általuk kiválasztott országba! Amelyik ország a befogadásukat megtagadja, azt rasszistának kell bélyegezni! Vissza azonban senkit nem engedünk!

47.Argosz! A munka a cigányok legnagyobb ellensége! Amikor mindenkinek volt munkahelye, akkor nem volt cigánybűnözés? Dehogy nem! Csak akkor még erről nem lehetett beszélni. De elég beszédes volt, hogy akkor is velük voltak tele a börtönök!

MAJD a végén még a KÖRNYEZŐ országokból is ÁTVÁNDOROLNAK a cigók Mo.ra, MINT ahogy 1867 UTÁN a zs.k jöttek/özönlöttek mindenhonnan Mo.ra, MERT itt túlzott jogokat is kaptak, MI voltunk nekik a KÁNANÁN. -- ODA SE neki, LETT ugyan egy TRIANON, DE teljes amnézia ... ÉS 1990-től a karvalytőke is EZÉRT lepett el bennünket, a kiváltságos kedvezmények és állami támogatások miatt !!! --- NEM vagyunk képesek tanulni a történelmünkből még ma sem ???!!!

Példa, az idősek mészárlása, az ember alatti ember kultúrájának terjesztése, a bűnözés diadala, a társadalmi rend tagadása, a munka megvetése! Lehet egy fidesznyiknek és háromszor elítélt kedvencének minta, mert ezek ők de egy nemzetnek nem lehet ilyen úton járnia!

Legalább 1-el kevesebb maradtak itt az ingyenélők közül.A munka ugyis büdös nekik.De legalább vitte volna az egész bandáját is. Ez a Mohácsi idáig is csak uszitott.IQ-nuku asszonyság ha ott munkára szorítják, hol kér menedékjogot?Ott még strihelni sem lehet ilyen külsővel.

Oldalak