Ki ne legyen?

A A A
Álláspont

„kinek legyen hobbija a népi magyar hagyomány,
kinek jusson másfél bála angolpólya-adomány,
kinek bocskor, rámás csizma, cifra mente, kacagány,
kinek jusson, mér’ is jutna, szar se jusson, ha cigány”

Ez a négy sor Erdős Virág Na most akkor című remek verséből való. Ezt pedig Balogh Gábor írta tegnap a Jobbegyenesen:

„Aki érezte már az éjjel felé imbolygó alakok láttán a görcsöt a gyomrában, és fohászkodott: istenem, csak ne cigányok legyenek – az tudja, miről beszélek. Aki érezte már a megaláztatást izzani az arcán, miközben röhögve pakoltattátok ki vele a táskáját – annak nem kell magyaráznom, miről van szó. Annak sem, aki húzódott már össze, próbált láthatatlanná válni a vonaton vagy a buszon, mikor ti felszálltok, és lehetőleg egymástól jó messzire leültök, hogy átordibálhassatok az egyik végéből a másikba – csak hogy érezzük, hogy az egész a tiétek. Az egész vonat, az egész busz – az egész ország.”

E két idézet között található a magyarországi cigánykérdés.
2013 egy újabb Cozma-üggyel indult. A különbség annyi, hogy az áldozatok nem nemzetközileg ismert sportolók, hanem „csak” ifjúsági élsportolók. Akiket megkéseltek a gyáva, undorító, kártékony állatok.
Ez a fenti mondat lesz az indok a műfelháborodásra. Ami sokkal egyszerűbb, sokkal kifizetődőbb és sokkal több hasznot hajt a polkorrekt világban, mintsem szembenézni a tényekkel.

A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak. Mindeközben a cigányság ezen állattá lett fele az idióta nyugati világ „vívmányait” használja. Nézze meg mindenki, hogyan pózolnak a Facebookon, kezükben fegyverrel, nyakukon félkilós aranylánccal, pofájukon a „bármikor kicsinállak, te hülye magyar paraszt” kifejezéssel a „megélhetési bűnözők”. Nézzétek meg a Sávoly Gergőt leszúró patkányt és haverjait a Facebookon: látni fogjátok, hogy mindhárom potenciális gyilkos. Eo ipso gyilkos. Nem tolerálni kell és megérteni, hanem megtorolni. És éppen itt követi el a legnagyobb bűnt az idióta nyugati világ polkorrekt része. Puszta számításból és önérdekből úgy tesz, mintha ezek az állatok bármiféle okból is tolerálhatók, megérthetők, sőt tisztelhetők lennének, mintha járna nekik bármiféle megbecsülés és emberi méltóság. És az a legiszonyatosabb ebben az egész agyrémben, hogy ezek pillanatok alatt teszik tönkre a cigányság normális felének esélyeit. Amikor Oláh Gergő megnyerte az X-Faktort, éppen azon gondolkodtam, hogy lám-lám, mennyire szép és csattanós választ adott az összes, magyarokat rasszistázó rohadéknak a nép, amikor ezt a tehetséges, szimpatikus, szerény és meghatóan mélyről jövő cigány fiút szavazta meg a verseny győztesének. S azt gondoltam még, hogy ez a mélyről jött és nagyon is szerethető cigány fiú egymaga többet tett a cigány–magyar konfliktus enyhítéséért, mint az összes „jogvédő” gazember együttvéve. Aztán eljött szilveszter éjszakája, és eljött megint vagy negyven rohadt állat cigány, köztük az a bizonyos Jónás János, és nekilátott ölni. Mert nem tudtak azonnal bemenni hugyozni a budiba, amikor rájuk jött. Mert várniuk kellett volna két percet. Mert… Nincsen mert. Azért, mert nem emberek. Mert kést rántanak nyomban, ha negyvenen is vannak, és szúrnak. Szívre, sokszor egymás után. Uramisten, mennyire elviselhetetlen mindez, mennyire tönkretesz mindent, ami emberi. És mennyire nincs helye itt semmiféle magyarázkodásnak és toleranciának!

És a lényeg még csak nem is ez! A lényeg, az elviselhetetlenség esszenciája még csak ezután következik! Ugyanis a késelők családjai nem magukba fordulnak, nem összetörnek, nem bocsánatot kérnek – hanem megfenyegetik az áldozatokat és azok családtagjait: ha vallomást mernek tenni, akkor „még több vér fog folyni”.
Nos, akkor tegyük fel a kérdést Erdős Virág után szabadon: na most akkor, nagyokosok, mi legyen? Vagy úgy is kérdezhetjük: ez itt még egy társadalom? Mert ha igen, akkor a rendőrség még ma elviszi a fenyegetőző állatokat. S ha nem, akkor a szigethalmi közösség gondoskodik róla, hogy soha többé ne legyen kedvük fenyegetőzni. Minden más esetben bátran elmondhatjuk magunkról, hogy mi már nem vagyunk emberi társadalom többé.

„mondjátok meg nagyokosok, mi legyen,
ki ne legyen miközülünk maholnap és ki legyen”

Ezt kérdezi Erdős Virág. Legyen minden Oláh Gergő, és éljen velünk boldogan. Az állatok meg ne legyenek. Sehogyan se. Ezt kell megoldani – de azonnal és bárhogyan!

Hyde Park - Szóljon Ön is hozzá! - Regisztráció
Kérjük, csak a témához szóljanak hozzá és tartózkodjanak a becsmérlő, trágár szövegektől.
Cikkeink kommentálásához regisztráció szükséges.
Eddigi hozzászólások száma: 259

Hozzászólások:

Mennyire igaza van Önnek Bayer Zsolt!
Talán tanúlhatnánk az indiai lányok, asszonyoktól, akik az utcára mentek tüntetni, hogy az ilyen állatokat csak akasztással lehet megsemmisíteni. Nem szeretek ilyen durva szavakat használni, de ha valakinek nem tetszik, gondoljon a saját lánytestvérére, vagy a saját fiútestvérére.

Sokunknak elege van az igazságtalan bírói ítéletekből, amik következtében aztán a szemünkbe röhögnek az ilyen gyilkos .ig ányok, (istenem, még a megnevezésüket sem szabad leírni!) a mindent mozdíthatót ellopó libsibolsik és az összes olyan lény, aki (vagy inkább ami) megkeseríti a mindennapjainkat. A számonkérés is csak egy szánalmas műizé lett, szegény Budai Gyula ugyan teljesítette a vállalását, de eredményeit tekintve aprópénzt és kis gazembereket tudott a méltó helyükre juttatni. (Nem irigylem...) Végre a normális népeknek kéne valamit csinálni az un. civil összefogás erejének kimutatásával, mert addig semmi sem történik amíg mi jó sokan fizikailag is összeállva azt mondjuk hogy: na most már aztán elég!

vagyis azt nem mondjuk hogy: na most már aztán elég!

Ide is leírom, hogy Bayer igenis hibás, mert minden maffiabandát hasonló módon kell kezelni, legyen az bármilyen rassz vagy ideológiájú. Nem is kellett volna leírni a c. vagy r. szót. Elég lett volna ezt a kb. 30 fős bandát a ny.ilas, na.zi vagy rákosita-kádárista verőlegényekhez hasonlítani és leírni, hogy olyan törvények és rendelkezések kellenek ma Magyarországon, amelyek hatékonyan megvédik a tisztességes embereket ezektől a bandáktól. Hatékonyan, minden nap. Ennyit kellett volna leírnia, a c. és r. szavak leírása nélkül. Már csak azért is, mert az MSZP-közeli fehérgalléros bűnözők (újságírók, prominensek), akár lényegében, közvetetten (ami még aljasabb dolog) százezreknek ártanak, döntenek nyomorba.

A polgárőrségek megalakítása már ma is opció. Sajnos erőfeszítés kell hozzá, de ha pl. minden felnőtt férfi beáll polgárőrnek, akkor egész más lenne a helyzet. Váltásban önkéntesen járőröznének, és mivel legálisan működnek, a rendőrséget legálisan kihívhatják olyan esetekben, amikor ők maguk már nem intézkedhetnek.

Kedves Nosza!
A lényegét tekintve ugyanez a véleményem.

"Magyarnak lenni:
nem a szó, a név, az ősök, az élet,
magyarrá csak a szív tesz és a lélek."

Valóban Bayer Zsolt kiváló cikket írt. Én is azt javasoltam a libererálisoknak , hogy olvassák el a cikket telejes egészében. Én nagyon nagyra tartom Bayer urat mert kimondja amit nem lehet kimondani. Miért nem lehet kimondani? Mert a liberálisok kiforgatják a szavait. Épp a liberálisok miatt lesz ebből előbb utóbb tragédia. Akkor amikor az embereknek már nem lesz vesztenivalójuk ezekkel az állatokkal szemben. Akkor viszont az ártatlanok is áldozattá válnak. Ezt akarják a Vadai Ágnes félék? Vagy azt, hogy akkor be lehessen hívni a külföldi hadakat rendet csinálni a rasszista magyarok ellen? Javaslom Vadai Ágnesnek és az LMP-s cimboráiknak, hogy fogadjanak be magukhoz hátrányos helyzetű *igányokat Borsodból. Segítsék a romákat pénzel, ruhával, munkával. Mutassanak példát az efféle "rasszistáknak" mint aminek engem is tartanak.

èrdekes értékitéleted van...minden esetre légy szíves,
hagyd el az "úr" szót Bayer Zsolt említésénél, a Hugyos Jóska találóbb lenne...

Teljesen igaza van, Bayer Úr, kérem tartson ki az elvei mellett.

Mindenkinek ez, vagy hasonló a véleménye, aki valóban látja, hogy mi a valóság, ebben a kérdésben, és hogy a kormány, és az állam nemm, vagy nemakar tenni semit a Bayer csak annyiban külömbözik, 4-5 millió embertől, hogy Ő, le is írta a véleményét.

Bayer Zsolt véleménye és a tapasztalat sajnos egybevág.
http://kovigabor.tulelo.hu//index.php?option=com_content&task=view&id=81...

Olvasom Bayer Zsolt írását és mindeközben itt dorombol mellettem a macskám aki ránézésre csak egy állat de én tudom,hogy több annál: ő egy földre szállt angyal.
Bayer úr!
Jó lenne már befejezni ezt az "állatozást" és valami más jelzőt kitalálni ezekre a deviánsokra.

Mellettem is egy macska ül!Egyetértek Önnel!Akárcsak a feleségem szólna rám ilyen esetben!Dehát a magyar nyelv már csak ilyen!Nevén akarjuk nevezni a dolgot!Mert a deviancia szót-sajnos-sokan nem is értik!Mert a közbeszédünkben igy nagyon is érthető!Az "állatozás" nem szép,de igen kifejező!Nézzük el Bayernek!A nejem is elnézi nekem!De tudjuk miről szól mindez!Igaza van,....dehát az csak vágyálom,hogy szépen beszékjünk mindannyian!Ugye nem haragszik ezért?

Nevezzük őket B E S T I À K-nak.

Igaza van székely úr. Az állatok döntő többsége sose lesz ilyen elvetemült, mint ezek az aljasok. :) :(

Igaza van székely úr. Az állatok döntő többsége sose lesz ilyen elvetemült, mint ezek az aljasok. :) :(

ragadózó vadállat

Káin gyilkos népét a czigányságot állat jelzővel illetni meg a doromboló cica mellett egy indiszkrét sértés az állatvilágra. Ezek nem állatok, hanem a pokol fészkes fenekéből a vörös zydók által ránk szabadított sátánok.

Végre valaki észrevette, hogy B.Zs. hasonlata
sértő az állatokra nézve!

Nincs más szó... Nem lehet más szó. ÁLLAT!!!
Ez már a 23:59:59... Felfogták amit a Bayer írt?!...

... A tények pedig ezek: a clgányság jelentős része nem alkalmas az együtt élésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. a clgányság ezen része állat és állatként viselkedik. ...Ezt kell azonnal megoldani - de azonnal és bárhogyan !...
Újságíró ! Mi történt ?
A tények eddig is önmagukért beszéltek. Mellesleg az állatokat többre tartom, mint azokat a élőlények fajai közé nehezen sorolható se nem növényi, se nem állati megjelenésű valamiket.

Remélem a nemzetbiztonságiak listát vezetnek a hozzád hasonlókról

Remélem listáz téged NBH.

Okoska !
Okosodjál kicsit ! Kívánok neked és családodnak hasonlókat és megtudod mi az a nemzetbiztonsági kockázat !

Oké! Nevezzed "élőlény"-nek és ezzel senkit sem sértesz meg.

butapesti !
Megkérhetlek ? Olvasd el még egyszer ! Ha utána sem érthető, azért nem érthető más sem ! Köszi

Mikor a magyarság önvédelemre "vetemedik",rögtön rasszisták,antiszemiták...stb..feloszlatják a szerveződést -PL (Magyar Gárda,polgárőrök)-...."Parancsra ugrik" a közt .elnök -(sajnálkozik,elnézést kér),de csak ha nem magyar az áldozat. A rendőrség mint a nyúl úgy fél cselekedni, mert a politika megbénítja. A magyarok ha védik magukat félelmet keltenek,érdekes? Kikben is Bayer úr?Csak nem azokban akiknek "vaj van" a fülük mögött?! Magyart gyilkolni ma "szinte kötelező már",érdekes az Olaszok,a Franciák egyszerűen hazazavarták a c-kat. Nagyon szereti a nyugat őket-itt Magyarországon és Romániában látni. Nekik van eszük,tudják ha oda befészkelik magukat úgy járnak mint a magyarok. Csalódtunk az elmúlt 22-évben,minden téren csak züllést hozott. Ezután jöjjön a Jobbik inkább!

Oké,jöjjön a Jobbik.Mondod te.De nagyon kérlek,sorold fel nekem,hogy a Jobbik hogyan oldaná meg ezt a kérdést?Talán falhoz állítaná őket?Gettóba zárná?Arra már volt javaslatuk.És szerinted ez megoldaná a problémát?Világosíts fel kérlek,mert eddig csak azt hallom mindig,hogy ez így nem jó(tényleg nem),de megoldást sosem hallok!

Fidesz szavazók voltunk,még akkor is mikor vegzáltak érte a szocik idején. Csalódás a Fidesz,a bűnözés megállításának csak egy módja van a szigor! Károlykároly is említi a boxoló c.gány gyerek egy napot sem töltött börtönben, mert "nem bírja a bezártságot"! Ekkora blöffel megúszni egy gyilkosságot,csak nálunk lehet.Az erőszakos bűncselekményeket 15-évnél kell kezdeni büntetni.-Nem a liberális bíróra bízni a tételt, mert az még meg is "dicséri" a tettest ha nem magyar.A börtönökben rendesen dolgoztatni aki erőszakos annak nyilván ereje is van.Törjenek követ az autópályához.Ne fitnesz szalon legyen a börtön,mert nekik az!Ezt mind a mi pénzünkből fizetik akiket gyilkolgatnak.A 3-gyerek felett csak akkor járjon a családi ha nincs büntetve a családból senki.A politika lássa már be ,ha nem lép, a nép fog lépni.

Ez igen jól hangzik, azért van egy-két pont amin el kellene gondolkodni. A Fidesz minden ponton, ahol beavatkozott, szigorította a törvényeket. Es mi lett az eredménye? A tisztelt bíróság mégis mindig megtalálja a módját a felmentéseknek, még ha teljesen abszurd és elfogadhatatlan indoklást is kell mellékelniük. Miért, mert "a bíró az független" mindenkitől (értsd azt csinál, amit akar), ezt ön is látja szerintem. Akkor miért is nem regulázzak meg a bírókat? Az Orbán kormány csak a mindenki másra is vonatkozó nyugdíjtörvény alapján akart elküldeni néhány, a kommunizmusban szocializálódott, bírót és az eu maris a fejlesztési pénzek megvonását helyezte kilátásba.

Ez igen jól hangzik, azért van egy-két pont amin el kellene gondolkodni. A Fidesz minden ponton, ahol beavatkozott, szigorította a törvényeket. Es mi lett az eredménye? A tisztelt bíróság mégis mindig megtalálja a módját a felmentéseknek, még ha teljesen abszurd és elfogadhatatlan indoklást is kell mellékelniük. Miért, mert "a bíró az független" mindenkitől (értsd azt csinál, amit akar), ezt ön is látja szerintem. Akkor miért is nem regulázzak meg a bírókat? Az Orbán kormány csak a mindenki másra is vonatkozó nyugdíjtörvény alapján akart elküldeni néhány, a kommunizmusban szocializálódott, bírót és az eu maris a fejlesztési pénzek megvonását helyezte kilátásba.

Az egyetlen út, hogy először gazdaságilag kell megerősíteni az országot, hogy ne gondolja minden jöttment, hogy azt csinálhat velünk, amit akar. Ez történik most. Miután visszanyertük a függetlenségünket, csak ezután lehet esélyünk arra, hogy a 'trenditől' eltérő társadalmat alakítsunk ki. Es sajnos igaz, hogy mindenki aki ezt ilyen, agy olyan indokkal de akadályozza, az a neoliberálisok malmára hajtja a vizet...

ez baromság, 22 éve ezt szajkózzák és egyre szarabb a helyzet, csendőr szigor kell és csak utánna lessz esély erősődni gazdaságilag

A hazai toleránsok az egész világot ránk uszitották azzal az ürüggyel hogy veszélyben a demokrácia mit müvelnének akkor ha az itt elhangzott javaslatokat bevezetnék.Werber már készitené a legfrissebb jelentését a mo.-n tomboló fasizmusról.Lendvai és társai az ENSZ.hez fordulnának segitségért a demokrácia védelméért.A vágyakat a lehetőségekkel összhangba kell hozni.Aki orbánozik az ezeknek a kocsiját tolja.

VÉGRE VALAKI, AKI JÓZANUL GONDOLKODIK...

EZT A VÁLASZT EURÉPÁNAK SZÁNTAM.

Gondoltál arra, hogy 2006 őszén a rendőr miért nem félt
magyart verni?
Külföldön voltam ösztöndíjas,abban a pár százezres városban a helyi lakosság tartott rendet: 3havonta jól
helybenhagyták a brazilbandákat, rajtuk gyakorolták a tanult karatét. Mindig nagy csend lett utána...
Sajnos, a rendőrség a karatéssrácokat üldözte ott is inkább, akiknek más nem maradt, mint lelépni Németországba. Nincs happyend...

Bayer úr leírhatja hogy c-gány ,nekünk miért nem lehet?A modigép "tiltott kifejezésként veszi". Na látja Bayer úr, már itt kezdődik a difi!...Milyen demokráciáról beszélünk itt?))))))))

Ez maga a demokrácia. Egy gépmoderátort ki lehet cselezni: ha borzalmas a helyesírásod, akármilyen gusztustalanságot leírhatsz.

Károlyka! Duguljál már el, mert uncsi vagy! Húzzál a népszagához!

Lassan harmadik éve, hogy kormányoz a fidesz. Sokmindent megváltoztattak, sok új irányt jelöltek ki, ami én jónak tartok. Persze sok hibát is elkövetnek, most végre egyszer bekövetkezett az is, hogy nem éltek az erőfölényükkel. Bár én magam nem elleneztem a regisztrációt... Bízom benne, hogy még négy évet lesz lehetőségük kormányozni, mert a cigojner kérdés megoldásába belefogni egy évvel a választások előtt nem szabad. Politikai öngyilkosság, a ronverberek erre várnak! De után!!!! Akkor ezt a kérdést egyszer s mindenkorra a legszigorúbb módon kell elrendezni. Igazából nem is a cigojnerekről kell itt beszélni, a BŰNÖZÉSRŐL, a gyilkosságok büntetési tételeiről, a rendőrség eszköztárának bővítéséről beszélek (írok). Ha ebben a kérdésben RADIKÁLIS válaszokat ad a rendőrség, a jogalkotó, a bírói gyakorlat, elcsitulnak a buszra szálló ordítozók is!

guele --- ésszerű a tanácsod, hogy a választások előtt egy évvel (az azért másfél, de mindegy) nem célszerű belefogni, csakhogy a négyéves uralkodási periódus legelején elhangzott egy ígéret: "két hét alatt rendet csinálunk". És akkor még a legeleje volt...

Ha nekünk van elegünk valamiből, akkor tegyünk ellene, ne csak itt pofázzunk! Ki az utcára az igazságtalanul enyhe ítéletek miatt! Ezek olyan ügyek, amik minden rendes embert fölháborítanak pártállástól függetlenül.

AZ IS KELLENE EHHEZ, HOGY A LAKOSSÁG, A MAGYAR TÖBBSÉG NEM LEGYEN INDIVIDUÁLISAN NYÚL HANEM
EZ A VESZÉLY KOVÁCSOLJA ŐKET KÖZÖSSÉGBE!
EZT KELLENE MEGTANULNI A ROM(A)HALMAZTÓL!!!

HELYESEBBEN FOGALMAZOK:
EZT KELLENE ELTANULNI A ROMaHALMAZTÓL!!!
SOSEM VITÉZKEDNEK SZÓLÓBAN!

Értelmes ember tudja,hogy ott nem c-gány szúrt,hanem Jónás János.Móron se a magyarok gyilkoltak,hanem maga Weiszdorn Róbert.Kikérem magamnak,hogy bárki Jónás Jánost a c-gányokkal,Weiszdorn Róbertet a magyarokkal azonosítsa.

A késelések kb 90% -át c.gány követi el.Miről is beszélsz?

Ezt a számot te honnan veszed?

...drága barátom!
értelmes ember nem tagadja az összefüggést a kriminalisztikai térkép adatai és a populáció összetétele közt!...

A meglévő törvényeket be kéne tartani a romák esetében is!Nem megijedni a politikai okokból rasszistázóktól,különböző mondva csinált áljogokat hangoztató szervezetektől.Franciaországban ma is puskával mennek ki a falu lakói,ha vándor roma tűnik fel a határban!Nem bántják csak,megnézik.Nem érdekli őket semmiféle nyavalygás,csak saját biztonságuk.

Oldalak