Gyurcsány: Orbán elvesztette realitásérzékét

A A A
A DK elnöke nem kedveli az LMP különutas politikáját
A Fidesz valószínűleg azért fújt visszavonulót az előzetes választási regisztrációval kapcsolatban, mert úgy érezte, többet veszíthet az ügyön, mint amennyit nyerhet – mondta Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Demokratikus Koalíció elnöke szerint úgy gondolkodhattak a pártban, hogy ezer más módon is befolyásolhatják majd a választásokat.
 
Gyurcsány szerint ez a kormányzat ezernyi apropót szolgáltat ahhoz, hogy összefogásra késztesse az ellenzéket. Az ellenzék bízhat Orbán Viktorban, akinek megszűnt a realitás érzéke, a jövőben is hibát-hibára, botrányt-botrányra fog halmozni a kormány – tette hozzá. 
 
Gyurcsány Ferenc kijelentette: bízik benne, hogy végül nem kell az ellenzéknek nagy árat fizetnie az LMP különutas politikája miatt. 

Hyde Park - Szóljon Ön is hozzá! - Regisztráció
Kérjük, csak a témához szóljanak hozzá és tartózkodjanak a becsmérlő, trágár szövegektől.
Cikkeink kommentálásához regisztráció szükséges.
Eddigi hozzászólások száma: 20

Hozzászólások:

Ezt az a stoppos mondta neki, akit a minap fuvarozott?
Vagy magától ilyen éles a látása?
Olyan cuki szövege van, isszuk szavait, minden napra kérünk egy gyurcsányi best of-ot!!
Csak az ér pontot, ami Orbán Viktorral kapcsolatos!!

Elvesztette ? Soha nem volt realitás érzéke, csak hatalomszerzési képessége, persze ehhez szüksége volt egy csomó birka, kétbites agymosott emberre, ebből meg bőven van ebben a balkáni országban.

Ez még azt hiszi, hogy valaki?! -Azzal nem dicsekszik, hogy 2006-ban miként csapták be a választókat a trükkök százaival, és Almunia segítségével, hogy megnyerjék a választást. Hazudtak reggel éjjel meg este.--Hogy is volt ez öszödi böszme????

talán ha elolvasnád azt a beszédet te böszme!!!
:)

ha 'senki' lenne, akkor a kormányzat nem tett volna annyi mindent, hogy lecsukják/eltünjön!!! csak hát ekkora balf.sz kormányt....:)

amúgy néha érdemes lenne elgondolkodni az egyes interjúkban elhangzott gondolatokon is, és nem csak azt dicsőíteni, amit a csuti vezér diktál!!!!
:)

talán ha elolvasnád azt a beszédet te böszme!!!
------------------------------------------------------------------Elolvastam, sőt elmentettem.-Nekem nem diktál senki szöveget!

akkor már csak értelmezni, meg végiggondolni kellene a dolgokat...:)

ez egy szerencsétlen emberforma! pont ő mondja,hogy elveszíti valaki a realításérzékét?ő már 10 éve ,hogy elveszítette mégse jött rá eddig...jobb lenne ha a kádári bunkerokban menekülne és ott vezekelné le bűneit amelyeket eddig tett!és ott tényleg gyakran bérmálkozhatna....gyónhatna inkább-de azt nem vállalná senki,hanem inkább hamút szórhatna az agyatlan fejére-hamúból tonnákra lenne szüksége...

már bocs, de ha jól rémlik még nem sikerült semmit sem rábizonyítani, pedig a kormány igen csak megpróbált mindent. Nem mondom, hogy ártatlan, de az állítások nagy része rágalom (kaki, melyet okosan rákentek).
és hát összevetve: Gy.F. vagy O.V.-nek van inkább realitásérzéke????!!! bár nem kérdés, hogy nem annak, aki ellenzékben mindent megvétózott, majd kormányon meg ugyanazt megteszi (csak szakmaiatlanul), mást mond és mást csinál (hazudik a böszme törpe)....
:)

Íme a Haza Éhezője ! Az “egyenesbeszédű” álborszakértő ! A lovari nyelvdiplomája ellenére, lovari nyelven egy szót se tudó, “hibát-hibára, botrányt-botrányra halmozó” Primadonna, szintén megpróbál labdába rugni !!! Szem előtt tartva a “kaparj kurta neked is lesz” elvet !!!

Bizony! Fletó olyan szegény, mint a templom egere.--Ezért is mondta 2010 után, hogy " inkább a tisztességes szegénység, mint a tisztességtelen jómód "!

A realitás az lenne, ha ez is a börtönben töltené hátralevő életét ! Hány elévült ügye is van ennek a ... ?

egy sincsen!!!
:)
de bevonulhat, csak akkor a jelenlegi kormány és "rokonaik" is ott legyenek!!!!

Ki az a Kaya Ibrahim???? ha már az elévülésnél tartunk???

Drága Ferenc testvér! Még ha "Orbán evesztette realitásérzékét.", akkor is több maradt Neki a kis lába újába, mint neked az egész nagy fejedbe. Soha nem érheted utol, bármennyire szeretnéd is.

realitásról volt szó, nem beképzeltség-rátartiság-gonoszság-gusztustalanságról.... mert ezekben még igaz is lenne amit írtál
:)

Milyen tiltott kifejezést?

Mi is az a relativitás?
Gyurcsány Ferenc európai szintű politikus azonban nem létezik többé. Véglegesen kiírtá magát az európai politikából. Elérte, hogy soha többé nem léphet európai porondra. Jelenleg az egyetlen olyan európai politikus, aki az unióban "persona non grata".
Már hatalomra kerülésének körülményei is sajátosak voltak. Az a jól előkészített puccs, amivel az SZDSZ hathatós támogatásával magához ragadta elődjétől a miniszterelnöki bársonyszéket.
A legnagyobb bűnt mégis az Európai Unió követte el. Az Európai Tanács rendeletének megfelelően a tagállamoknak minden évben be kell nyújtaniuk aktualizált makrogazdasági és költségvetési előrejelzéseiket. Joaquín Almunia nyomására az Európai Bizottság a Gyurcsány-kormány cinkosává vált, alapvetően befolyásolva a 2006. áprilisi parlamenti választásokat, amit így újra az MSZP nyert meg.

meseíró képességed vetekszik a kuszaszeműével!!!

Gyurcsány Ferenc!!!!......Az meg ki?

Ez az ember beszél realitásérzékről,meddig kell még látni ezt az idióta bohocot? Költözzön ki abból a villából,és menjen egy 4 szobás panelházba,ahol hallgatná a saját öszödi beszédét,ez a majom!

Furkóferkó inkább nézegesse anyámkatus gázszámláját 2%-os szerencsétlenség. Ott kellene ülnie a Tátrai haverja mellett a vádlottak padján.