Megelégelte a maffiavilágot a végrehajtó

Bővebben a mai Magyar Hírlapban
A A A
Árverési hiénák

Közvetlenül az ingatlan árverése előtt „hiénák” állapodnak meg egymás között, hogy a lakást vagy a házat melyikük vásárolja meg a lehető legalacsonyabb áron. Mindezt a mai jogszabályok lehetővé teszik, pedig a jelenség komoly kárt okoz az államnak, a végrehajtó szakmának és a bajba jutott embereknek. Az adósok sok esetben kisemmizve kerülnek az utcára – erről beszélt a közelmúltban Zoltán Hunor Csaba önálló bírósági végrehajtó a parlament egyik albizottsági ülésén. Ezt követően a végrehajtói kamara fegyelmi eljárást indított ellene, amely alatt munkát sem végezhet, sőt végrehajtók jelentek meg az irodájában. A lapunknak adott interjúban elmondta: őt nem lehet megfélemlíteni, az utolsó be­tűig fenntartja a nyilatkozatát. Szerinte tarthatatlan, hogy az árverések után a tartozások jó része megmarad.Ide kattintva olvashatja a teljes cikket

Hyde Park - Szóljon Ön is hozzá! - Regisztráció
Kérjük, csak a témához szóljanak hozzá és tartózkodjanak a becsmérlő, trágár szövegektől.
Cikkeink kommentálásához regisztráció szükséges.
Eddigi hozzászólások száma: 51

Hozzászólások:

Nem lehet igaz, hogy a fegyelmi eljárásnak az legyen az indoka, amit a végrehajtó elmond. Nem lehet igaz, hogy nem tudja, mi az indok. Ezt a riporternek és a szerkesztőségnek érzékelnie kellett volna.
További tudnivalók:
*://*.prherald.hu/2011/08/a-magyar-birosagi-vegrehajtoi-kamara/

Meg kell nézni hogy Magyarországon többségében kik a végrehajtók. Az egész végrehajtás többnyire a maffia kezén van a végrehajtók hatásos közreműködésével. Meg sem vizsgálták a végrehajtó által felvetett dolgokat, a kamara, de inkább maffia azonnal szankcionálta. Igen, itt a bizonyíték a hatalom és a bűnözés összeépülésére. Ilyenkor hol vannak az igazságszolgáltatás felkent emberei ?

Ezt eddig is tudta mindenki. Neveket miért nem mondott?

Azért, mert nagyon de nagyon hosszú listát kéne sorolnia. Tehát egyértelmű, hogy a végrehajtók többsége. Ez tényleg így van !

A jelenlegi magyar törvények nem a tisztességes embereket, hanem a zsiványokat segítik...

6. Én úgy érzem, hogy a törvényeket kifejezetten a zsiványok védelmében hozták. tehát nem arról van szó, hogy esetleg kihasználják a joghézagokat, hanem kifejezetten, tudatosan hozzák a rabló, tolvaj, zsivány védelmére a törvényt.

Hát ez Magyarország!Itt ha valaki kűzdene a gazemberek ellen,azonnal hidegre teszik,megfenyegetik.Ezért mondom én már száz éve,hogy le kellett volna cserélni a biróságok,ügyészségek személyzetét,pártatlanokat odaállitani,és akkor végre lenne esélyünk arra,hogy elcsipik és kiiktatják a gazfickókat.Mikor a * tasnádi a gorilláival elkapatta a magyar nemzet fotósát egy lakásárverésen,berángatták szegényt egy szobába és tasnádi személyesen azt sziszegte a fülébe"letépem a fejedet kutya" na ezt a hir tv.bemutatta, miért hagyjuk,hogy ez megtörténjen?Egy rohadt köztörvényes bűnöző,aki amióta betette a rohadt lábát az országba,csak zsarolással,súlyos testi sértéssel,törvényszegéssel keresi a kenyerét.Miért nem lehet örökre kivonni ezeket a forgalomból?Azért,mert itt ilyen korrupt biróságok működnek, na meg persze a rendőrség se kutya,aki csak a rabló gazdagokat szolgálja és védi.

A legrosszabb, hogy nem látom a kiúttat. Nincs ma az országban olyan politikai erő, akire azt mondanám hogy tessék, itt a bizalmam, mert tudom hogy ti az érdekeimet fogjátok képviselni, valamint az ország és a nemzet érdekeit.+

Magyarország nem jogállam, hanem a jogászok állama. Itt maguk az intézmények azok amik a jogfosztást végzik, a concepciós bíróságok, és a jogtalan törvények, a kriminális rendőrség és hasonlók. Itt jogállam csak akkor lesz, ha az 1949 után hatlalomra jutott szemétnek még az unokáit is kizavarja a magyar nép a hatalom közléből is, és elveszi tőlük a 60 év alatt összelopott vagyont. No nem kis feladat, de csenben öngyilkosnak lenni, vagy családostúl rabszolgának menni sem az, "ez a kérdés, válasszatok.." Orbán belesimuúult ebbe a társaságba a fidesszel és kdnp-s haverjaival együtt, nekik csak a saját létük a fontos nem a vezetés, nem a harc, emiatt ők a kollaboránsok, mindenkivel akitől leesik valami, a 2/3-os örzővédő cég..a mi pénzükön a bankok és volt komcsik szolgálatában.. Ezen ha nem változtatunk, akkor nekünk, és unokáinknak is annyi..Európa Ausztria határán végetér..és marad is ott ahol volt mindíg is..

Drukkolunk neked Csaba!- Meg kellene nézni, kik gazdagodtak ezeken az á(t)-(r)veréseken.

0626 Tisztelt beíró! Nagyon kilóg a lóláb!!! Olvasva a hivatkozást,igenis van alapja amit a végrehajtó a cikkben mond.( Sőt a személyes tapasztalatom is az,hogy maffia módszerek vannak a végrehajtási eljárásokban. Nem kell védeni a mundér becsületét,mert nincs.)

az eszközkezelő számomra azt jelentené, hogy a meglevő *donokat kéne nyilvántartani és megnézni, hogy a környezetükbe milyen kisebbre lehetne cserélni-ezt az ócsai épitkezést nem fogom fel igazán, miért jöjjek én Nagykanizsáról Ócsára ?-miért nem lehet bérleti dijjá alakitani a tartozást, a bank vegye meg és adja ki -amit itt a végrehajtással kapcsolatban olvastunk elképesztő-a papirtologató megélhetési /a legujabb aranyzsebórás és ki-kinek leszármazottja,valamint az előző időszakban ilyen-olyan módon odahelyezett vezetőktől?, ügyintézőktől?/nem sikerült megszabadulni,ezek közül sokan már 20-on éve életpályás időszakukat élik -azért állunk igy-ezek csak az időt húzzák és kitalálnak mindenféle baromságot

Akkor kerek a történet, ha azt is elmondjuk, ezek a rusnya dögevők már a hitel adásakor tudták, az adósság bedől és az árveréseken ők lesznek a janik.

Meg kellett volna nevezni a maffia köröket, úgy mint pl bírák, ügyészek, politikusok.
Csak nem gondoljátok hogy néhány uzsorás "nem magyar" tartja kezében ezt a jól jövedelmező lehetőséget. Ők csak megfélemlítenek, fenyegetnek stb. Majd a "főnökök" határozatban felmentik.
Az üzlet nagyobbik része az (i)gazságszolgáltatásban csapódik le. Ezért rúgják valagon azt, aki nem úgy tesz, mint ahogy az általuk levárható.

A kormány mikor szünteti meg ezt a szavazói számára teljesen kiszolgáltatott állapotot? Persze csak viccből kérdeztem.

12.Zatamann
1945.-után az értelmesebb magyarokat kiűzték az országból.Az itt maradtak közül a szemetek kerültek be a hatalombe,és azok unokáit emeltek be nagyrészt a bankinrendszerbe.Így a bankok extra profitra játszó üzletágát nem fogják soha felülről leállítani!!!!

Rablás törvénnyel legalizálva. Ez a demokrácia, ahol mindig be kell tartani a törvényeket? A rablás akkor is rablás, ha törvény engedi, vagy támogatja. Mert ugye a beszolgáltatásról is volt törvény az 50-es években.

Kedves Zoltán Hunor Csaba úr! tetszett volna ezt a megállapítást úgy 5 (öt) évvel ezelőtt elmondani a Parlamentben, talán nem váltak volna ennyien a banki gátlástalanság áldozatául és hajléktalanná! Mert ugye nagyon sokan tudjuk azt, hogy a "svájci frank alapú"-nak elnevezett hitelek, kivétel nélkül forinthitelek voltak, csak a magyarországi bankok megérezték a pénz édes ízét és megduplázták a havi fizetendő törlesztőrészletet! Aki nem tudta a megduplázott törlesztőrészletet fizetni -miből is tudta volna, hiszen a fizetések nem duplázódtak meg,amely fizetés alapján engedélyezték a bankok a hitel összegét felvenni- annak vitték a házát,lakását és még arcátlanul kértek tőle,pontosabban ráterheltek a lakás elvétele után is több millió forintot! Na ezt próbálták volna megtenni Németországban! Tessék utána nézni,hogy Németországban mennyit kérnek vissza a bankok egy folyósított hitelösszeg után?! Az álla leesne minden magyarnak, aki utána néz az interneten! Miért van ez Magyarországon megengedve,miért akarják szándékosan tönkretenni a bankok az ügyfeleiket?!!

Tessék már nekem megmondani indult e vizsgálat az albizottsági ülésen elhangzottak kiszivárogtatása tárgyában. Nem tudok róla. A szervezett bűnözés elérte a törvényhozás legfelsőbb szintjét. Ha jól emlékszem Katona Béla ezzel az indokkal nem vállalt vezető szerepet a nemzetbiztonság területén. Változott azóta valami?

1. Akkor mond meg te ! A végrehajtó már nyilatkozott az ügyben. Nyilvánvalóan mindenki hazudik, csak a gazemberek mondanak igazat.

A szerződés egy fontos pontja legyen, hogy 10 évig nem idegeníthető el az árverésen szerzett ingatlan.
10 évig a jógazda kötelességével gondoskodik a *donos az ingatlan állagmegóvásáról, gyarapításáról.

Azok a polgártársak, akiknek különféle zs.idó szervezetek fizetik a számláikat, sokat tudnának mesélni arról, mire kell a sok lóvé.

Mivel Magyarország nem jogállam kb. 1949-óta, itt legfejlebb arra lehet szavazni hogy ki lopjon mint kollaboráns, és ki mint ellenzék, de a választható bunkók köre nem nagyon változik, ezek mind ugyanaz a réteg, és egymást csak színlelve támadják, érdemi elszámoltatás it soha nem lesz, csak ha a magyarok végre észreveszik, hogy ez végül is az ő országuk, az oroszok már elmentek, és ideje lenne ezt a kriminális nemzetrabló réteget elzavarni ha kell egyenként, de legjobb ha egyben és minnél messzeb. Lehet kezdeni a komcsik közéleti kizárásával, minden parlamenti párttagnak az elszámoltatásával, és a képzéssel, mert itt egy tejelsen új legitim értelmiségre van szükésg, akiknek nem véres a keze, és nem lopott pénzből gazdálkodnak. Ez itt a dolgunk, és nem is kevés..kedves magmaradt magyarok, még mindig töbségben, de elnyomva jobban mint valaha..

A bankok itt azért csalnak lopnak szabadon, mert a kollaboráns kormány most bennük véli feledezni Moszkvát, és Brüsszelt, esetleg New Yorkot, de persze ennek az ellenkezőjéről hadovál a nagy vezér, aki egyszerre hithű keresztény, és vérző szívü liberobolsi, de legfőképpen hazug, gyáva megélehtési csaló, mint a bandája..

Tisztelt uram! A végsőkig támogatom Önt nemes elhatározásában és szándékában. Önnek nem 100 %-ban, hanem ezer %-ban van igaza! Nagyon ostoba az, aki az ön által leírtakat nem hiszi el, mert ha tetszik hanem az úgy van! A Banknak ugyanis csak az az érdeke, hogy a fennálló hitelt kamataival együtt megkapja, s az kevésbé érdekli, hogy az elárverezett ingatlan a valós értékének csak egy részéért "kelt el". Pedig arra is odakellene valakiknek figyelni, mert így az amúgy is nehéz helyzetben levőkön nyerészkednek mind azok, akiknek módjukban áll mások szorult anyagi helyzetét kihasználni. Sok szerencsét önnek ebben a harcban!!!

34. Pusztaszeri Hajnalka : Nem lesz itt semmiféle vizsgálat ! Legalábbis olyan, ami a lényegen változtatna. A kilencvenes években volt az olajüzlet, most csinált a szocialista, libsi, fideszes csapat egy devizahiteles bedőlős helyzetet és ebből fognak szakítani. A fenti politikusi rablóbandának ma végrehajtók a szakalkalmazottjuk. A szakminisztériumok és a kormány meg teremti a jogalapot, aztán csak kasszát kell csinálni. Ez a lényeg. Ez az egész devizahiteles ügy pontosan olyan mint az olaj volt, csak sokkal nagyobb. Felépítették, fel is épült, jöhet az aratás.

Az ilyen végrehajtókat meg lelövetik mint a kutyát. Ugyan ez volt az olajnál is. Volt egy két rendőr, aki ezen dolgozott, becsülettel, aztán öngyilkosok lettek. saját magukat fejbe lőtték. Ott is az MDF szoci, libsi megteremtette az alapot, az Orbán Pintér idején meg szüret, aztán osztozkodás. A fejbelövések a Pintér alatt voltak. Tehát érdemes vigyázni.

35) mindig arról írtam bizonyos esetekben, hogy miért nincs a parlamentben legyalább EGY EMBER, aki felállna és azt mondaná, eddig és ne tovább! A másik: a kisember (lehet bár nagyszerü elme) észrevételeit nem tartja számon senki, úgy van, mint a mondás tartja: kutyaugatás nem hallik az égig..) Nem is vizsgálatot várok, hanem egy olyan rendeletet ami megtiltja az árverésre kijelölt ingatlanok áron aluli értékesítését. Ennyi. Azt hiszem ez nem olyan bonyolult sem a megértésében sem a végrehajtásában.Ja, hogy spekulánsok mindig voltak, vannak és lesznek is, azért még az igazságosságra lehetne törekedni.De mindenki csak a saját hasznát lesi még a másik kiszolgáltatottságában is.

37. Egyetértek veled, de az írásom lényegét nem érintetted. Persze, spekulánsok voltak, vannak, lesznek. de én nem erről írtam. Arról, hogy egy jól felépített állami bűnözés van évtizedek óta. Ebben a jelenlegi kormány is vastagon benne van, Ő is a szervezők között van, és ugyan olyan veszélyes mint az elődei. nem látom azt sem, ha ez a kormány menne, ki tudna helyette jönni. Itt sajnos csak egy igen nagy katarzis változtatna, de abba megint rámenne az ország. Bár még mindig jobb lenne, mert utána a katarzis után jöhetne a megtisztulás. Katarzis nélkül ez nem megy. Hogy érthetőbb legyek, tisztító tűz nélkül nem fog menni.

A végrehajtók a legtöbb esetben maguk hívják fel a saját neppereiket, mikor,mit árvereznek! Nem várnak az ajtón belépő érdeklődőkre. Ők hívják oda a kialakított hálózatukból az éppen arra szakosodott "vásárlót". Rá kell nézni a Fehérkéményseprők weboldalára,illetve az általuk feltett anyagokra és világos lesz minden mindenkinek. Végrehajtók, ügyvédek, bírósági emberek miként is teszik, amit tesznek. Amit a megszólaló végrehajtó elmondott az úgy igaz ahogy elmondta. Nem véletlenül kezdte ki a "szakma" azonnal.Szégyen gyalázat ami ezekben az ügyekben is zajlik hazánkban. Ismeretségi körben tudnak olyan végrehajtóról, aki kéthavonta Floridában nyaralgat. Van miből? nem?

Nagyon jók ezek a törvények ennek maffiózóknak.Így lehet a zavarosban halászni.

Ezt magam tapasztaltam egy kis vidéki városban. Esély sincs a tisztességes ügymenethez.Bent a bíróság épületében.

Magam is szenvedője voltam egy ilyen ügynek, csak ott a végrehajtó volt, aki a lakásmaffia tagjaként, ki akart semmizni. Nem sikerült neki!

Vegyük csak sorba, ki is jár jól: 1, az építettő nem, mert háza, nem lesz ugyan, de az adóssága is megmarad. 2,) A kivitelezőt feltétételezhetően kifizették, hiszen őt elégítették ki a hitelből. 3,) A bank már részesedik a pénz-ingatlan forgalomból, de nem a teljes összeggel, csupán egy jókora költség-és kamathányaddal, hiszen az alapösszeget végülis átadta az adósnak. 4,) A vevő okvetlen nagyobb értékhez jut a befizetett összegnél, hiszen uzsoramattal terhelt ingatlant senki sem hülye megvásárolni. Nos, több szereplője aztán nincs is körforgalomnak. Két haszonélvező marad tehát, a bank és a vásárló. Egyetlen totálkáros pedig a hitelfelvevő. Nem követel túl magas IQ-t annak belátása, hogyha hitelező és a vevő összedolgoznak, akkor szervezett bűnözés "esete forog fenn"!!!!

Én már azon is gondolkodom, hogy mi történt volna, ha az építkezés lehetőségeit, egyáltalában nem tisztelt "rendszerváltó" kormányaink, tisztességes jegybanki kamat mellett, egy KST-rendszerű, előtakarékosság formájában tették volna lehetővé a rászoruló fiatalok számára. Egy kimondottan ilyen célra szakosodó bank, valóban a betétesek pénzével gazdálkodhatott volna, méghozzá a gyűjtögetők pillanatnyi helyzetének megfelelően. Gondolk arra, hogy aki nem ért el betétjeivel bizonyos betéti szintet, az nem kaphatott volna addig hitelt, amíg el nem éri. A felfehető összeget is lehetett volna a betéthez igazítani. Tehát, aki X év alatt Y forintot volt képes lakásra összegyűjteni, annak nem nyújtottak volna 100 év-re való hitelt. De szerényebb hajlékotz azért az ilyen fiatal is képes lett volna magának építtetni.

#52. kerekferkó! Végülis nem tudom, kinek mennyi pénze van. De az tudom, hogy akinek csak panelra futja, annak nem szükséges kacsalábon forgó várat építeni ahhoz, hogy ne a csepeli erdőben sátortáborozzék télen-nyáron. Éa azt is tudom, amit a fiatalabb korosztály már nem ismerhetett, hogy a nagyobb kiadások összegyűjtésére rendkívül hasznos volt a vállalati KST, pedig ahány vállalt csak létezett, legalább annyi volt belőle. És SOHA, SENKI NEM TUDOTT egy árva fillért sem ellopni belőle!!!

#52. kerekferkó! Én nem az állami tolvajbandára céloztam ugyan, de a nyugdíj-előtakaréskodással bizony igazad van. Csak abban más pénzek is szerepelnek, nem csak a kollektíváé. Ja! ELLENÖRZÉS NÉLKÜL még a szélmalom sem működik rendeltetésszerűen!

Felejtsük el az ötletet #56. kerekferkó! Mintának hoztam fel és nem vállalati szinten, de nem is állami szinten gondoltam működtetni, hanem mondjuk egy Pénztárszövetkezet szerint, melyben MINDEN TAGNAK azonos beleszólási-és elenörzési joga van, mint volt anno az ilyen vállalati pénztáraknál. Nem is voltak igazából pénztárak, csak egy nagy kalap. De már mindegy! Vedd úgy, hogy nem mondtam semmit, jó?

Hatvan évesen mentem nyugdíjba, 42 év után. Két munkahelyem volt. 17 év után váltottam egy nagy fuvarozó cégtől egy még-nagyobba. Mikor a cégnél lekérték a nyugdíjfolyósítótól a befizetéseket, kiderült, hogy 15 év befizetése nem történt meg.
Tőlem meg levonták.
Zálambácsi megegyezett a ... camionnal, hogy tőlem vonja le és ne fizesse be.

És én csak egy ember vagyok, a camion meg egy cég.
Mennyi lehet még?

#59. jön a tuja! Ki tudja, hány ilyen ember vár még nyugdíjra. Minden részvétem a tiéd Pilóta! Noé Krisztina bárkája sem ment meg benneteket.

Publikálva a 168 óra című hetilap 2003.01.02. -ai számában
CIVIL KEZDEMÉNYEZÉS A MAGÁNNYUGDÍJPÉNZTÁRAK
ÖNKORMÁNYZATI MŰKÖDÉSÉNEK ÉRVÉNYREJUTTATÁSÁRA

I. Megállapítások a magánnyugdíjpénztári rendszer jelenlegi helyzetéről:
1.. Nem létezik ma olyan hatóság, vagy ellenőrző szerv Magyarországon, amelynek feladata lenne azt vizsgálni, hogy a pénztárak ésszerű gazdálkodást folytatnak-e a befizetett tagdíjak azon részének terhére, amelyet a működés finanszírozására különítenek el. Ezt az ellenőrző szerepet egyedül a független személyekből álló küldöttközgyűlés láthatná el.
2.. A küldöttek azonban nem ellenőrizhetik a pénztári működést, mivel érdemben abba bele sem tekinthetnek. Annak ellenére nem tehetik, hogy ők alkotják a pénztár legfőbb szervét, amely már a jelenleg hatályos törvények alapján is egyedüli szervként van felhatalmazva a pénztárra vonatkozó alapvető döntések meghozatalára, és a stratégia meghatározására. A pénztár legfőbb szervének, a közgyűlésnek a tagjait - mintha azok a pénztár ügyeiben illetéktelen személyek lennének - üzleti titokra való hivatkozással a pénztár vezetése kizárja az érdemi döntések megalapozásához szükséges információk megismeréséből. A döntéshozatal joga magában foglalja a betekintés, a tájékozódás és az erre épülő mérlegelés jogát. A döntés joga nem azonos, a szavazat leadásának jogával. Akitől megvonják azt a jogot, hogy megalapozott döntést hozzon, attól valójában a döntési jogát vonták meg.
3.. A küldöttek egy része közvetlenül, vagy közvetve olyan viszonyban áll a saját pénztári szervezetével, illetve a pénztáraknak üzleti alapon szolgáltatást nyújtó gazdálkodó szervezetekkel, vagy azok vezetőivel, amely veszélyeztetheti a kizárólag a pénztártagok érdekeit figyelembe vevő, elfogulatlan döntéshozatalt. Adott esetben például a küldött a munkaviszonyát tekintve beosztottja annak a pénztári tisztségviselőnek, akinek az előterjesztését el kellene bírálnia a küldöttközgyűlésen. Egy ilyen előterjesztés nem egy esetben annak a szolgáltató cégnek éves díjazására vonatkozik, amelynek a küldött alkalmazottja, vagy akár vezető tisztségviselője. Nem meglepő, ha egy ilyen küldött nem reklamálja döntési jogának megvonását.
4.. Van olyan pénztár, amelyben egyazon személy egyidejűleg tagja a küldöttközgyűlésnek, ügyvezetője a pénztáraknak üzleti alapon szolgáltatást nyújtó gazdálkodó szervezetnek, és egyben tagja a pénztár igazgatótanácsának is. Van olyan szolgáltató vállalat, amelynek 3 fős igazgatósága egyben tagja a pénztár igazgatótanácsának is. A pénztár működése mára szinte azon cégek belügyévé vált, amelyek igen jelentős összegekkel terhelik a pénztári működést. Egy ilyen pénztár nem nevezhető sem függetlennek sem pedig önkormányzatinak. Meglepő-e, hogy ebben a pénztárban a pénztár vezetésének indítványára a küldöttek egyre magasabbra emelték a működésre fordított összeget a befizetések terhére?
5.. A pénztárak által alapvetően ügyfélként kezelt pénztártagoknak tehát nem áll módjában, hogy ellenőrizzék a pénztáraik tevékenységét, vagy esetleg bele is szóljanak abba, pedig ők a pénztárak *donosai, s nem a pénztár névadó bankja, vagy biztosító társasága.

II. A civil kezdeményezés célja, hogy törvényi előírások biztosítsák az alábbiakat:
1.. Olyan személy, aki közvetlenül, vagy közvetve érdekelt lehet olyan gazdálkodó szervezet eredményes működésében, amely üzleti kapcsolatban áll a pénztárral, ne lehessen tagja a pénztár küldöttközgyűlésének, igazgatótanácsának, vagy ellenőrző bizottságának.
2.. A küldöttek korlátozásmentesen ismerhessék meg a pénztár működését, hogy ily módon ne csak szavazhassanak, hanem megalapozott döntéseket tudjanak hozni a pénztár működésére, biztonságos és ésszerű gazdálkodására vonatkozóan.

zataman 12! Igen jól látsz egy csomó dolgot. A végét azért várjuk ki, noha én se vagyok aggodalom híján. Egy nagyon ravasz ember is tud hallgatni a szándékairól, vagy megtéveszteni ellenségeit. Én azért erre is adok esélyt, de nyitva tartom a szemem. És nem biztos, hogy tudjuk jobbra cserélni. Lehet, hogy könnyebb a jó irányba noszogatni, mint egy újabb kétes értékű figurával kísérletezni. De majd meglátjuk.

"Az ingatlant olcsón megvásárló ember a többieknek azért fizet, hogy ne vegyenek részt a licitálásban. A csoporton kívül álló személyeket pedig „különböző módszerekkel lebeszélik” a vásárlásról, vagy nekik is fizetnek azért, hogy ne srófolják fel az adott ingatlan árát. Sajnos a végrehajtási eljárások során értékesítendő vagyonelemek árverése jelenleg egy szűk nepperi kör kezében van. Az e körön kívül eső személyek pedig rendkívül kis számban vesznek részt az árveréseken, joggal tartva az esetleges atrocitásoktól."Pintér, ezeket nem lehet kiiktatni? A nagy maffiavadász főzsaru, aki egy kalapot sem ér. Feltérképezni őket, aztán kilőni. Ebben az országban bankárok, jogvédők, meg bűnözők uralkodnak.......Hunhir

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, a végső megoldás a jelenelegi helyzetben a devizahitelcsalás károsultjainak, hogy jobban kell megjátszani az EU kártyát mint csaláshoz falazó kormány. Ennek csak egy módja van, be kell perelni a magyar kormányt tömeges jogsértésért Hágában a nemzetközi bíróságon, ezért, mert amit a banki hitel törvénnyel mint felbújtó, majd ezt követően a jogi gyakorlattal mint társtettes követ el a magyar polgárok jelentős tömege ellen, csak úgy lehet elégtételt venni, ha a magyar államot rákéányszerítjük a felelőssége elismerésére és a kárvallottak kártérítésére és jogi kompenzálására.
Itt jelentős előny, hogy egyetlen nyugati jogrendben, még az amerikait is beleértve nincs olyan lehetősége egy jelzáloggal rendelkező banknak, hogy elvegye vagy elkótyavetyélje a hiteles ingatlanát, majd ezt követően még felelőssé tegye az elmaradt haszonért is..
Szerintem már a per felvetése is elég figyelmeztetés lenne a magyar kormánynak, hogy itt is európai polgárok élnek és nem bantu *ek, akiknek a jogain keresztül lehet gázolni "törvényesen", a teljes korrupt állami és igazságszolgáltatási intézményrendszer támogatásával. Nagy leégés, de enélkül a szembesülés nélkül ezek soha nem fogják elimerni, hogy a magyarok kirablására megy a kormányzás itt ma is, nem csak az elmúlt 60 évben..

A gépész meghal, és Szent Péter elé járul a Mennyország kapujában, aki hiába keresi a listáján, nem találja.

- Sajnos rossz helyre irányították fiam, menjen a Pokol kapujához!

A gépész azonban nem elégedett a Pokol szolgáltatásaival ezért kiépíti a légkondicionálást, a vízöblítésű wc-ket és a mozgólépcsőt. Így népszerűvé válik. Egy nap az Úr hívja a Sátánt telefonon:

- Hogy megy a sorotok ott lent?

- Remekül, - válaszol a Sátán - amióta ideküldtétek a gépészt van légkondink, wc-nk és mozgólépcsőnk is.

- Hogyan? Ez csak tévedés lehetett! Azonnal küldjétek fel hozzánk!

- Szó se lehet róla! Tetszik amit csinál.

- Küld fel hozzám, mert beperellek!

- Igen? - jön a válasz a Pokolból

- És honnan veszel hozzá ügyvédet?

Rohadt az egész rendszer... s gyógyíthatatlan.

Megelégelte a maffiavilágot a végrehajtó ?? Miért csak most?? Eddig talàn szerette őket???

Hát ez a Stadler Mária a Budaházy üggyel nagyon lejáratja nemcsak magát , de az egész kormányt, ha fizetnének neki az MSZP VAGY BÁRMILYEN SÁTÁNISTA CSOPORTBÓL, még akkor sem csinálhatná SZARABBUL, "rosszabbul".
Budaházy 2 éve börtönben, ez igazolja az Ő ártatlanságát!
Mindenütt azt olvasom, hogy ne várja meg a kormány, hogy a Nép hozza ki Őt!!!
Éljen Budaházy, SZABADSÁGOT A POLITIKAI FOGLYOKNAK!

Hát ez a Stadler Mária a Budaházy üggyel nagyon lejáratja nemcsak magát , de az egész kormányt, ha fizetnének neki az MSZP VAGY BÁRMILYEN SÁTÁNISTA CSOPORTBÓL, még akkor sem csinálhatná SZARABBUL, "rosszabbul".
Budaházy 2 éve börtönben, ez igazolja az Ő ártatlanságát!
Mindenütt azt olvasom, hogy ne várja meg a kormány, hogy a Nép hozza ki Őt!!!
Éljen Budaházy, SZABADSÁGOT A POLITIKAI FOGLYOKNAK!

Ez a piac törvénye:Olcsón enni,drágán eladni.
Ha valaki nem elég körültekintően vásárol,vesz fel hitelt,az bukik rajta.

Oldalak