„Furának” tartották ByeAlexet Malmöben

A A A
Bemutatkozott a "világnak" a "Kedvesem"
„Meggyőző, de fura, alternatív "indie" előadással” mutatkozott be a jövő heti Eurovíziós Dalfesztivál helyszínén, a Malmö Arenában a Magyarországot képviselő ByeAlex. Az elődöntő jövő hét csütörtökön lesz.

„Meggyőző előadással” mutatkozott be a jövő heti Eurovíziós Dalfesztivál helyszínén, a Malmö Arenában a Magyarországot képviselő ByeAlex - írta a csütörtöki próba után a verseny hivatalos honlapja. Az Eurovíziós Dalfesztivál egy teljesen új élmény Magyarország idei résztvevője számára. Hűvös és nyugodt hangulat uralkodott a Malmö Arenában az előadás alatt - fogalmazott a helyszíni beszámoló.

A beszámoló szerint a magyar versenyző produkciója alatt a színpad zöld és kék színben játszott, a háttérben rajzfigurákat vetítenek, amelyek közül az egyik magát ByeAlexet ábrázolja. Az énekes mellett egy gitáros és egy vokalista áll színpadra a versenyen - tették hozzá a produkciót bemutatva. Egy másik beszámoló, a The Eurovision Times blog kitért arra, hogy ByeAlexék délben léptek színpadra a próbán, az örmény induló, Gor Sujyan után. „Az előadás fura, alternatív, „indie”, hasonló ahhoz, mint amit ByeAlex a magyar válogatóversenyen, A Dalban előadott, most is egy mikrofonállvány mögött állva énekel”.

A bejegyzés ugyanakkor megjegyezte, hogy az előadás nem volt igazán izgalmas, a kameraállások nem bizonyultak kielégítőnek, így a dal szellemisége sem tudott érvényesülni. A 28 éves ByeAlex az Eurovíziós Dalfesztivál második, jövő csütörtöki elődöntőjében lép színpadra Magyarország képviseletében a Kedvesem című számmal. A döntőt május 18-án szombaton rendezik Malmőben. Az M1 és a Duna World élőben közvetíti a versenyt.

Az előadás:

 

 

Hyde Park - Szóljon Ön is hozzá! - Regisztráció
Kérjük, csak a témához szóljanak hozzá és tartózkodjanak a becsmérlő, trágár szövegektől.
Cikkeink kommentálásához regisztráció szükséges.
Eddigi hozzászólások száma: 11

Hozzászólások:

Gonosz, rasszista norvégok. Mi az, hogy hűvösen fogadták a produkciót? Be kellene őket panaszolni minden lehetséges fórumon.

Hol is van Malmo?

Furának találják?-hát az is.Szándékosan az -gondolom-,mert nem tud dönteni,milyen legyen,hát kirivó,mert ez is egy stílus.Ráadásul a vastag sötétkeretes szemüveg mögé bújás komplexust sejtet.Semmi esetre se a legszerencsésebb egyéniség Magyarország követeként.

Mindez igaz, amit leírtak. Csak hát az a baj, hogy a válogatón előadott többi dal - noha voltak igen jó énekesek - ugyanúgy egy nagy nulla volt.
Úgy összegezném, hogy nagy lendülettel és elánnal adták elő a többiek a semmit. Ez a dal legalább nem "álcázza magát" . Az előadás is olyan, mint a dal.

:o)

Pont oda való.

Nem lett volna egyszerűbb nem küldeni senkiT?Ami nem megy,nem megy.Bár amilyen itt a szavazási rendszer,még Presszer is megbukott volna, akármelyik slágerével.Pedig,ha ö angol nyelvterületen születik,hát kevesen űberelnék a sikereit.

nem sok esélye van a döntőbe jutáshoz.....

Repes a szívem a boldogságtól hogy egy ilyen rendkívül tehetséges, jóképű fiatalember képviseli hazánkat ezen a magas színvonalú megmérettetésen!
Szép ember lássuk be, minden szülő ilyet szeretne vejének.
Szeretünk mind Alex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vagy nála jobban már csak egy vizidisznót szeretne mindenki vejének.

Olyan a képviselő, mint az ország, amelyik oda küldte. Igénytelen, zavarodott.

Ennél a fiúnál csak egy lenne cikibb ha a fásyzsulike indult volna habár hangja az aztán annak a csibének sincs!