Méltó múzeumot a forradalomnak!

A A A
Lezsák Sándor Sándor a „szent helyen”, azaz a Corvin moziból alakítaná ki az ötvenhatos emlékhelyet

A Lezsák balján ülő Gyarmati Dezső soha nem érzett olyan nemzeti összefogást, mint azon az októberen (Fotó: Horváth Péter Gyula)
A Lezsák balján ülő Gyarmati Dezső soha nem érzett olyan nemzeti összefogást, mint azon az októberen (Fotó: Horváth Péter Gyula)

„Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy ez a szent hely, amely ma moziként működik, ötvenhatos múzeum legyen” – mondta tegnap Lezsák Sándor a Corvin Budapest Filmpalotában, ahol őt és Gyarmati Dezsőt, a nemzet sportolóját Pesti Srác Díjjal tüntették ki. Gyarmati Dezső az 1956-os Magyarok Világszövetségének megemlékezésén a díj átvételekor arról beszélt, hogy a Corvin köz nevét évtizedekig nem lehetett kimondani. „Ma már persze beszélhetünk róla, hiszen egy »relatíve szabad« országban élünk” – tette hozzá. Kocsis Máté, a szabadságharc legfontosabb helyszíneit magában foglaló és ezért a diktatúrában alaposan megbűnhődő Józsefváros polgármestere úgy fogalmazott, „ami 1956-ban történt, mindannyiunkért történt”. „Nektek is akarnotok kell Pongrátz Gergelyeknek lennetek. Küzdeni csak az tud, aki hisz valamiben, de ha valamiben hisztek, azért küzdenetek is kell” – fordult a jelen lévő fiatalokhoz Kocsis, aki a Corvin közi Hős polgári tagozata kitüntetést vehette át.

Ide kattintva olvashatja a teljes cikket

Hyde Park - Szóljon Ön is hozzá! - Regisztráció
Kérjük, csak a témához szóljanak hozzá és tartózkodjanak a becsmérlő, trágár szövegektől.
Cikkeink kommentálásához regisztráció szükséges.
Eddigi hozzászólások száma: 20

Hozzászólások:

Ez a szabadkomuves ugynok el akarja rabolni Pongratz Gergely '56-os muzeumat!Ovakodj az ellensegtol ha ajandekot hoz!Timeo Danaos et dona ferentes.

Hogy Lezsák szabadkőműves ügynök lenne, azt erősen kétlem, az viszont tény, hogy a Pongrácz Gergely által Kiskunmajsán alapított első 56-os múzeumtól a kormány a költségvetési támogatást megvonta, és ezt a döntést szégyenszemre Wittner Mária is megszavazta a parlamentben. Jó példa arra, hogy van úgy, hogy nem tud valaki átlépni az emberi gyarlóságán.

Lezsak szabadkomuves.Legalabb tiz eve tudom.A lakitelki haza alol alagutak vezetnek mas hazakba ahol titokban talalkoznak.Es semmi jot nem varhatunk tole/uk/.

Ezt is biztos a Library of Congressben, az egyetlen hiteles dokumentum kikézbesítésénél olvastad. Tíz éve.

El akarjak lopni tolunk a hoseinket,a kulturankat,a tortenelmunket es mindent ami a mienk.Ledegradalni hoseinket--ami Wittner eseteben sikerult is nekik.Wittner elfelejtette hogy mellole vittek akasztani a siralomhazbol a 21 eves Kata baratnojet es harcostarsat.Es azokkal vagy azok emlos allat utodaival Atallt a nemzetellenes banda soraiba.Magyarul ezt igy nevezzuk;ARULO!

Amit nem tudnak ellopni,az folyamatosan pocskondiazzak,utszeli modon emlegetik magukat ujsagironak kepzelgo fizetett provokatorok.Eleg ha csak az MTV Jobbikos vezetoivel folytatott "interjukat" megnezed.Ezek a silany alakok akiknek ketto fillert nem er a boruk folyamatosan kozbevagnak,provokalnak es az ujsagiras legelemibb szabalyait sem ismerik;Vagys nem ugatunk bele a riportalany valaszaiba.En szoba sem allnek veluk.Menjenek egy kulvarosi kocsmaba ott megtalaljak a nekik valo "riportalanyokat".Silany banda!

Rosszul irtam;Az MTV Jobbikos VEZETOKKEL folytatott "riportjait".Bar ez egy Freudi elszolas volt.LESZ az MTV-nek Jobbikos vezetosege akik nem engedelmeskednek majd a cionistak elvarasainak jo penzert persze.

Nincs magyar kormany es nincsenek magyar hatosagok.Ez minden bajunknak az okozoja.De biztos vagyok abban hogy lesz!

Wittner Maria lekopte az '56-os martirok es hosok sirjait.Koztuk Kata baratnoje sirjat is.

FredFlinston - A rivalizálás sajnos az ötvenhatosok közt is fellépett, ez választotta el Pongráczot és Wittnert is. Kár, hogy Wittner Mária nem tudott ezen túllépni legalább Gergely bátyó halála után. Azért nagyon ne szaladjon el veled a ló. Ez a Lezsák házából kiinduló alagutak már erős egy kicsit, nem gondolod ?

Nem.Soha semmit nem irok vagy mondok alapos ok nelkul.Ezer eve nem hiszik el az emberek hogy a dolgok nem veletlenul tortennek,hanem egy titokban mukodo es igen jol szervezett bunszovetseg tevekenykedik a nemzetek ellen.Egyetlen egyszer derult csak ki az igazsag,amikor az orosz car titkosszolgalata erre fenyt deritett.Sulyos arat fizettek erte az oroszok es meg vagy szamillio aldozat.Kiirtottak miatta a cari csaladot es utana kovetkezett a 70 evig tarto remalom.Ami mind a mai napig tart.

Mit gondolsz Kennedy-t miert vegeztek ki nyilvanosan?Ugyanazert mint az orosz cart.Remelem nem hiszed el azt az Oswald-fele kamu tortenetet?

Hallottal mar a New Age/Uj kor/ mozgalomrol?Alice Bailey alapitotta ezt a bunszovetseget./IS/.A magikus szamuk a 6-os/600 ezer,6 millio/.Ezt ismetelgetik minel gyakrabban.Ha vasarolsz a boltban ne sajnald a faradtsagot es nez beg a
"Bar" code-ot az arun.Amiben 6-ost,vagy a forditottjat a 9-est megtalalod,az mind ennek a bunszervezetnek a zsebebe vandorol.Lucifert Szent-kent tisztelik.Eloszor kiirtak Lucifer nevet teljesen,de mert tul arulkodo volt ezert leroviditettek St.Luc-ra.Innen ered a hallatlanul gyulolkodo kereszteny es iszlam ellenesseg.De ezek a bnozok hangoskodnak es vadolnak minden tisztesseges embert rasszizmussal,stb.Egesz irodalmam van errol.Sokat kell olvasnod ahhoz hogy mindent megerts.Megeri.

Sehol egy szó sincs arról, hogy az ´56-os forradalmat az OROSZOK VERTÉK LE!

Miért?

Ha a Jobbik esetleg kozel kerul egy olyan valasztasi eredmenyhez,hogy kormanyt alakithat,attol a pillanattol kezdve Vona Gabor elete veszelyben forog.Szerintem mar meg is van a forgatokonyv egy Vona elleni merenylet elkovetesere.Eppen eleg fidesz altal tamogatott fustospofaju terrorista rontja hazank kornyezetet.Majd egy "felhaborodott" fustos pofaju bandaval elkovettetik a merenyletet.Eppen megfelelnek a cionistaknak ilyesmire.Vona Gabor becsuletes nyilt arcu magyar.Melto kepviseloje a Nemzetunknek.Az ilyeneket gyulolik a legjobban.Az USA-ban is Kennedy volt az utolso muvelt tisztesseges feher elnok.Azert gyuloltek es azert vegeztek ki.Jorg Haider sem baleset aldozata let termeszetesen.Csak az ovodasok hisszik el ezeket a cionista meseket.Vona Gabor jobban teszi ha nagyon vigyaz magara.Egyedul soha ne menjen sehova es az otthonat is allandoan oriztesse.Ejjel es nappal.

A gyulolet- propaganda elokeszites mar meg van egy Vona elleni merenylethez.

Ezt is biztos a Library of Congressben, az egyetlen hiteles dokumentumkikézbesítésénél olvastad.

Most Iran vagyis a perzsa nep ellen pontosan olyan nepirt eszkozoket vet be atitokban mukodo cionista bunszovetkezet,mint ellenunk Trianonban.Nem haboznak a legbarbarabb neprtasokat sem elkovetni annak erdekeben hogy hatalmukat es befolyasukat minden nemzetre kiterjesszek.Most nincs gyogyszer Iranban a szankciok miatt.A Trianon-ni nemzetirtasunkat rank kenyszeriteni akaro barbar cionistak is blokadot vezettek be hazank ellen.Nem volt ruha,nem volt cipo,nem volt gyogyszer.Ekkor lett halalos nepbetegseg nalunk a TBC mert nem volt Penicillin a gyogykezelesre.Ezert neveztek ezt a betegseget akkor igy;Morbus Hungaricus.

FredFlinston --- sok mindenben igazad van, de a penicillint 1942-ben alkalmazták először emberen, így az I. VH idején még nem lehetett "hiánycikk"

FredFlinston!
"Kámzsát" 17 évesen szervezték be a Madách gimnáziumban!