Bajnai volt SZDSZ-esekkel szövetkezik

A A A
Kóka János volt SZDSZ-elnök, Gyurcsány Ferenc gazdasági minisztere rendszeresen konzultál Bajnai Gordonnal – írta a tegnapi Magyar Nemzet több ellenzéki forrásra hivatkozva.

Az Együtt 2014-nél a lap megkeresésére azt mondták, „bár Bajnai Gordon a kormányváltás óta természetesen találkozott már Kóka Jánossal, ez azonban sem konzultációnak, sem rendszeresnek nem nevezhető, a találkozás jellege ugyanis mindig személyes volt”. Leszögezték, Kókával nincs intézményesített kapcsolata a Haza és Haladásnak – az Együtt 2014 egyik alapító szervezetének –, ám arra a kérdésre nem válaszoltak, hogy a későbbiek folyamán bármilyen szakpolitikai területen számítanak-e rá. Szigetvári Viktor, a Haza és Haladás Egyesület ügyvezető alelnöke a lapnak korábban elismerte, gazdaságpolitikai projektben kikérték Kóka felesége, Szandrocha Kamilla véleményét.

Emlékezetes, elsőként a Magyar Hírlap szellőztette meg, hogy ellenzéki oldalon két nagy tömb versenyez egymással: a balliberálisok – főként az egykori SZDSZ-hez kötődő szervezetek és személyek – Bajnai köré tömörülnek, a baloldali-balközép irányultságú szervezetek pedig az MSZP mellé rendeződnek.

Hyde Park - Szóljon Ön is hozzá! - Regisztráció
Kérjük, csak a témához szóljanak hozzá és tartózkodjanak a becsmérlő, trágár szövegektől.
Cikkeink kommentálásához regisztráció szükséges.
Eddigi hozzászólások száma: 44

Hozzászólások:

Van egy olyan érzésem, hogy Kóka legalább annyit "hoz" majd Bajnainak, mint amennyit Ponta hozott az Mszp-nek.

Bajnai lelkületében azonosul a volt szdsz-l, illetve anyagi támogatásra is szüksége van.

Semmi csoda nem történt, ami össze tartózik az össze is nő lassan. Kóka lengyel feleségének gazdaságpolitikai tanácsaira azért kíváncsi lennék. Bravó gyerekek!

Megtehetik ebben a következmények nélküli, az elszámoltatást és felelősségrevonást csak kisemberekre vetített országban!!!!! Ahol felelősségre hivatkoznak a magas keresetűek, de mégis az utolsó kutyába rúgnak bele és zavarják el!!!!! A rendszerváltás hiányának abszolút negatív következményeit tovább fogjuk "élvezni", mint a szovjet megszállást! Kóka szdsz és még a demszky hiányzik az ATV-ben szereplő ciánossal, ahol a patkánylyukból előbújó egykori gengszterváltók folytatathatják azt, amit elkezdtek! Megértem azokat, akik látva a következményeknélküliséget, inkább elhagyják ezt az országot itt hagyva az 1 milliárdot is felemésztő cigóságnak, az óket ajnározó milliárdos nemzetpusztítókkal és a szerencsétlen öreg nyugdíjasokkal együtt!

Összefújja a szél a szemetet. Az a választó, aki ezeket együtt látja, és nem borzad el, az már szerintem menthetetlen.

A baj csak az, hogy az a választó emlékezet kiesésben szenved, és gondolkodni nem tud.

Egyek ők,aki nem tudná ,mind Amerika bábja.)

Kivel szövetkezzen a libatenyésztőkkel? Az mégse megy hiszen ott neki kellene fizetni.

Bajnairól én nem írok, mert ti, kedves forrumozók minden "jót" megírtatok már rola, amivel én is egyetértek.
Érdemes elolvasni a MN-ben a következő cikket:
„Ostoba képtelenséget terjesztenek Magyarországról...
Tibor Fischer szerint a baloldal – amely Magyarországon „nem igazán baloldal, hanem a volt kommunisták, akik annyira voltak marxisták, mint Al Capone” – teljesen összezúzódott, ezért képviselői külföldre mentek, hogy ott kreáljanak végletekig torz képet Magyarországról. Ha egyvalakit megillet a demokrata cím, az Orbán Viktor miniszterelnök, akinek EU-beli ellenfelei mind baloldaliak, áll a cikkben.”

Bízunk benne, hogy lassan-lassan a világ is megismeri a magyar kommunistáknak a világon is egyedülálló végtelen aljasságát és hatalomvágyát, és ennek megfelelően fogják őket kezelni.
A gyűlöletkeltő előbb- utóbb maga is gyűlölt lesz.

Németorszábban is jó lenne ha ilyen gondolkozásu emberek fel emelnék a hangjukat és akciójukkal rávilágitanának erre a hazugság kampányra ami hazánk ellen folyik.

Ez a két szélhámos nyilván valami tisztességtelen dologról tárgyalt.Egy biztos,nem az ország helyzetének javítási lehetőségét vitatta meg, ez a két tehetségtelen senkiházi,inkább azt, hogy hogyan lehetne újra a hatalomba visszakerülve folytatni a lopást.

bajnai kapkod fűhöz-fához, a legfrissebb adatok szerint már csak 6%-on áll. kókával sikerülhet a parlamenti küszőb alá menni.. Hajrá!!!

Kóka alatt a gazdaság olyan KÓKADT lett,amit
sajnos nagyon nehéz rendbe hozni!!!
Magyarul az akkori elit,kóka-bajnai-gyurcsány
CSŐDBE vitték az GAZDASÁGOT és az Országot!!!

Miközben ők milliárdosok lettek!

Bajnainak keresik a helyét az amerikai támogatói.
Kérdés mennyit fizetnek, és sima lesz az ügy!

Bajnainak keresik a helyét az amerikai támogatói.
Kérdés mennyit fizetnek, és sima lesz az ügy!

Szép kis csapat: Bajnai-Kóka-Juhász kendermag-Kónya 40 éves nyugdíjas, mit akarnak ezek???

Similis simili gaudet, no és persze összenő, ami összetartozik.

"Bajnai volt SZDSZ-esekkel szövetkezik...." én személy szerint /talán nem vagyok egyedül/ nem kérek egyikükből sem. Nekem nagyon jó ez a kormány, amelyik most van.

Igazad van, nekem is nagyon jó ez a Kormány. Valamit baromi jól csinál a Miniszterelnök Úrunk és Csapata, nagyon jó irányba vezet bennünket, mert ezek teljesen be vannak gőzölve.

Laca!
Hozzászólásod telibe talált,gratulálok!

Köszi, de csak azt írom le, amit gondolok és látok! :)

"Már segítik Obama emberei Bajnaiékat
2013. április 04., csütörtök 05:50
Az Együtt 2014 felvette a kapcsolatot az Obama-kampány gigantikus adatbázisának létrehozásában közreműködő céggel, az amerikai demokraták mozgósításáért felelős szakemberek pedig már most is segítik a Bajnai-pártot – derül ki a Heti Válasz csütörtökön utcára kerülő számából."

"Jogvédők adatvédelmi szörnyszülöttnek tartják Amerikában az Obama-kampány során kiépített, gigantikus adatbázist. Miért érdekes mindez nekünk? Az Együtt 2014 Facebook-oldalával kapcsolatos adatvédelmi polémia csak ködfüggöny, amely mögött az amerikai elnököt tavaly győzelemre segítő kampány honi alkalmazása sejlik fel – írja a Heti Válasz. A lap szerint Bajnai Gordon körül például feltűnt az online adományok gyűjtésére, támogatói hálózatok kiépítésére szakosodott massachusettsi NGP VAN Inc., ami az Obama-csodakampány egyik legfontosabb alvállalkozója volt."

Keserves évünk lesz a választásokig, a sok szenny mind felszínre tör. Pedig már kezdtük élvezni, hogy a sz...ar nem az orrunkig ér, hanem leapadt a vállunkig. A sok patkány sorra előbújik, mert nincs elszámoltatás - a bíróságok jóvoltából. A jövőnk és egész Európa jövője azon múlik, kiket választunk meg itthon, és kik kezébe adjuk Európa irányítását. Be kell végre fejezni azt a gyakorlatot, hogy az Uniót szemétlerakatként használjuk, mert ránk üt vissza. Minden tagállamra...

Ezek még mindig azt hiszik, elég a pénz, választók már nem is kellenek, hogy visszakerüljenek a hatalomba. Nagyot fognak pofára esni!

Ez még az ördöggel is szövetkezne,csak nyerjen. Dehát azt az embertelenséget és gazemberséget nem lehet lefedni amiket elkövettek a magyarság ellen!!!!
Ezek antimagyarok! A románok az elvtársaik! Már a tótok sem,mert egész jól kijönnek Orbánékkal. Nagyon szomorú hogy félni kell a levitézlett,abszolót-megsemmisitően leváltott galádoktól.

Bajnaitól nem kell félni, csak egy pislogó bábocska amerika kezében, ráadásul nem is túl népszerű, hiába próbálják elhitetni! Amire viszont oda kell figyelni, hogy a háttérben állók több vonalon támadnak! Az mszp az ő kiszolgálójuk, az lmp, dk, együtt 2014, pedig mind az ő tákolmányuk! Ezek a választás után, ahogy elő van nekik írva, össze fognak borulni, na erre kell odafigyelni!

Ezekkel nem sokra megy, szavazatokat, libát nem hoznak!

Kötélérettek.

Érdekes hír: "Simor András a jövőben az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank elnökhelyettese lesz." JÓL DOLGOZOTT A KISKUTYUS MOST MEG IS KAPJA ÉRTE A JÓL MEGÉRDEMELT CSONTJÁT!

Az hogy amerika és az eu( nem európa, ez két külön fogalom) ennyire retteg orbántól, mutatja valamit nagyon jól csinál! Az imf és az eu egyébként csak akkor lenne elégedett velünk, ha kézfeltartva beállnánk az adósrabszolgasorba közvetlenül görögország és ciprus mellé (szlovénia is nem sokára csatlakozik). Akkor lenne itt egyedül demokrácia szerintük!

Nem tudom,hogy a sok ellenzéki szervezödés mellett,politikusaiknak,hogy van ideje az országra gondolni...Idönként megjelenik a rángógörcsös Gúr Nándor,aztán Józsa(aki megjósolta,hogy nagy baj lesz ám a Moszkva tér visszakereszteléséböl)és hogy senki ne sem legyen hiányérzete,Török Zsolt..Elmondják a "zsufolt" teremben mondanivalójukat...aztán rohannak dolgukra.Mára mindent megtettek a hazájukért.....

A živány csakis a zsiványal köt szerzödést ezek a Bajnai félék
szétlopták az országot ,és még mindig futkároznak a magyar földön.Nagyon hiszek aban hogy a šitre kerülnek,mert még ez a Bajnai nem is a špic mert azoknagyon sokan vannak és várnak a fizetésre aszt hiszem hogy Szegeden fogják osztani a jutalékot ahol naponta megeröszakolják ezeket a zsiványokat..............

Előbújik lassan a teljes nemzetrontó kártevő komprádor banda! Vezérük Amerika kedvence a világhírű illuzionista aki több tízezer libát tüntetett el nyomtalanul pillanatok alatt. Társa a füves ember a kendermagos,labdába rúg még az ifjú 40-es nyugdíjas apó!Tanácsadójuk az ugrik a pannon puma huszár okleveles mocsárlecsapoló és békapecér.No és előtűnik Budapest ártatlan barikája akinek főfő polgármestersége alatt minden téren loptak sikkasztottak csaltak, de alkalmassága mit sem vett észre. Vigyázzatok emberek aki ezeket támogatja minden aljasságra képes!

Valahányszor feltűnik egy kóka féle alak, mindjárt a megverésének a lehetősége, módja jut eszembe!.....Sajnos, a mai bírói gyakorlatok szerint, ha egy ilyen hazaárulót inzultálnék. súlyosabban elítélnének, mint ha egy tényleges rablót, vagy gyilkost, juttatnék néhány napos kórházi kezelésre!.....

Gomolyognak mint fing a gatyában. Egyre szűkülő pályán játsszák az itt a piros, hol a pirost...Remélem nincs az a CIA-pénz amely kihúzhatja őket a történelem pöcegödréből!

NEM SIRÁNKOZNI KELL HANEM ÖSSZE FOGNI.KEMÉNY VÁLASZOKAT ADNI, AZ EMBEREKET FEL VILÁGOSITANI MI A TÉT.

Hülye ez a Bajnai! Nem veszi észre, hogy az SZDSZ-eseket még az őskommunista baloldaliak is utálják?

De, örüljünk neki! Az E-14 is oda fog kerülni, ahová az SZDSZ. KUKA! (bár ezzel az MSZP jár jól, de hamarosan nekik is KUKA!)

De, örüljünk neki! Az E-14 is oda fog kerülni, ahová az SZDSZ. KUKA! (bár ezzel az MSZP jár jól, de hamarosan nekik is KUKA!)

De, örüljünk neki! Az E-14 is oda fog kerülni, ahová az SZDSZ. KUKA! (bár ezzel az MSZP jár jól, de hamarosan nekik is KUKA!)

Kibújt a szög a zsákból !!!